Матични плочи..генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата НеоН
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Темава ја отварам со цел да живне потфорумот малце, а и да се пофалиме да видиме кој каква матична има...еве да ја сефтосам темава еве одмене
b56152.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-Foxconn A6VMX(-k)

Јас имам една Soltek FRN2L, ако некој продава ваква, нека ми шепни. :)

soltek-frn.jpg

Од мојава има да ви паднат вилиците! Не верувам дека некој има ваква. И BTW спаѓа оваа во матични плочи уште? :pos2:

Asus P5VD2-X

img-cef6d569.jpg

Attachments

• P5VD2X.jpg
    P5VD2X.jpg
    99,1 KB · Прегледи: 6
Осеќам темава ќе се трупа само со слики од матични плочи или од имиња на матични плочи.... толку. Зашто за дискусија околу матичните, еве ви тема.

Нека остане уште ден-два да видиме што ќе биде...

Осеќам темава ќе се трупа само со слики од матични плочи или од имиња на матични плочи.... толку. Зашто за дискусија околу матичните, еве ви тема.

Нека остане уште ден-два да видиме што ќе биде...

Ако е и со слики само...еве ја прв да прашам нешто...кај мене горе до тој жолтиот слот(тоа е за графичка) тие двата бели слота до него за што се?

Ако е и со слики само...еве ја прв да прашам нешто...кај мене горе до тој жолтиот слот(тоа е за графичка) тие двата бели слота до него за што се?

За разни глупости како звучна, модем, TV картица, мрежна картица.....

Кај тебе се два слота, ама види кај мене колку има :vozbud:

Брои поубаво 6 има...
туку ај забегавме офтопик
мојата е баеги стара значи компјутеров ми е стар негде околу 8 години што значи и матичната е толку

:drk::drk::drk: од кај ја зема?:pos2: едит: гарант дедо мраз ти ја има донесено пред време...пошо никој нема ваква

Тој ја носеше некаде, ама јас кога го видов го треснав двапати по глава и му падна плочата од торбата, па ја грабнав и заминав.

Сега уште една иста ми фали, за да имам две. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom