Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Здраво! Јас сум нов член на форумот и сум верен фан на сините од Лондон, кои се наогаат во серија на лоши резултати се надевам со помош на верните фанови ке се вратиме во старата препознатлива форма кога газевме се пред нас. :)
Добредошол, туку мене едно ме интересира најсериозно: зошто Josh McEachran? Пошто прилично сум уверен дека не си тој лично. :)

^
Не е добро, ама ич, ама не ми е јасно, шо кур бараат да отвараат тренинг центар во Англија, омг.
Нон стоп претат со казни од УЕФА воа она затоа што се бркаат млади играчи да се доведат и сега вака, јебига, ти ебам фудбалот се пари стана ми стана одвратно за гледање.
Голем дел од англичаните кој се нарекува глупаци сметаат дека то е добро за нивната репрезентација. :pos2:

Стварно нема право на настап ако има играно претходно со Ливерпул во ФА Куп? Првпат слушам ..
То не е чудно, читај ја причинана за Давид Луиз. :kesa:

New signings David Luiz and Fernando Torres are both ineligible, Luiz because he was not registered prior to the first meeting on January 29, and Torres for the same reason but also because he appeared for Liverpool in round three.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2296713,00.html
Ама сепак зборуваме за англија, така да нема шо да коментираме многу. :toe:

--- надополнето ---

Торес глем мјузиклон го испеал, а англиските фудбалери од Челзи почнале да пеат заедно со него, за на крајот сите да му дадат аплауз. :icon_bigg

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
па секако дека не сум мкехран, ама негов фан сум и мислам дека момчето треба да добие поголема минутажа, и покрај тоа шо нема големо искуство ја мислам дека мозе да прузе подобри партии сега за сега од микел, оти тој не игра како лани

--- надополнето ---

и шо може да се случе сеа со нив двајца

F

fantomX

Гостин
па секако дека не сум мкехран, ама негов фан сум и мислам дека момчето треба да добие поголема минутажа, и покрај тоа шо нема големо искуство ја мислам дека мозе да прузе подобри партии сега за сега од микел, оти тој не игра како лани
Мислам оти ни е јасно дека од МекЕкран утре нема ништо да видиме, ама зато колку шо знам в понеделник играат резервите на Челзи и Астон Вила од 20:00, натпревар во кој МекЕкран ако е спремен сигурно ќе стартува. Мислам дека на еден сајт ќе има стрим за пренос, па ако имаш јак интернет, ќе клам линк на темава за да можиш да го гледаш стримот. Ако го има преносот стварно, ко шо стојат работиве јас сум 90% сигурен оти ќе го гледам то. Па ова ко едно известување за тебе и за било кој друг шо би сакал да го гледа МекЕкран како всушност игра нешто, а не да се загрева во последни 10 минути на решен натпревар макар било то истрчување и за прв тим.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
абе не е проблем и ја ке најдам линк за гледање туку треба анчелоти да го пуста повеке за да се развива или пак да го дадат на позајмица до крајо на сезоната и да ни дојде поискусен и да газе

F

fantomX

Гостин
абе не е проблем и ја ке најдам линк за гледање туку треба анчелоти да го пуста повеке за да се развива или пак да го дадат на позајмица до крајо на сезоната и да ни дојде поискусен и да газе
Верувај дека проблем е да се најди линк за натпреварите на вториот тим пошто единствено Chelsea TV пренесува во живо, а Chelsea TV е тешко достапна без да се плати.

МекЕкран не оди на позајмица пошто е многу млад, мислам дека во мај, или во март можда, прај 18 години. Тој и не беше планиран толку за оваа сезона според мене, ама отсуството на Лампард го донесе во прв тим. Следната сезона, зависи од то кој Челзи ќе донеси в лето како нов играч, ама мислам дека примарно ќе биди да му се најди позајмица во Премиер Лига, клуб кај шо ќе можи редовно да игра.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
исправна била одлуката на анчелоти да го вметне во првиот тим нема сомнежи во тоа иако нема мн искуство во првиот тим тоа го докажуваат неговите игри за резервите, според мене тој е најголем талент во светот

F

fantomX

Гостин
Дали го имаше гледано лани за резервите и младинскиот тим? За Џош викам.

F

fantomX

Гостин
Си пропуштил многу. :)
Накратко еве, се гледаше очигледен талент кој знај шо прај со топката. Ама само талент, не и вистински играч. Јас сум се уште зачуден како тој дојде до прв тим толку брзо. Едни штури информации се дека Џош напраел нешто многу лошо за шо бил суспендиран од клубот летото пред почетокот на минатата сезона (значи летото 2009та) на некое време, шо оттогаш си ја чува опашката свиткана шо се вика и не се прај многу паметен и си ја гледа работата. Како и да е, интересно е да се види шо понатаму, иако не ме бендисува главни ѕвезди да стануваат нашите младинци. Но кога сениорите се изгубени, шо да прават навивачите, то е.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
според прикажаното оваа сезона во резервите и во првиот тим мислам дека имаме право да се надеваме на него за во иднина

A

Auditore

Гостин
Добредојде братче и пишувај почесто. Поздрав. :chelseafan:

--- надополнето ---

Како ти беше претходниот ник? :)

--- надополнето ---

Иначе утре мислам ќе тепаме 2-0, редно е Торес да распали.
Ozstriker, иначе Торес утре нема право на настап :$

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дрогба ќе распали ако не Торес. А која е причината за Давид Луиз да не настапува утре, а Фантоме?

--- надополнето ---

Иначе што се однесува до Џош, треба да стаи некое килце да биде физички посилен, наредна година да се испарти на позајмица во Фулам, Болтон или некој таков сличен клуб, да изигра цела сезона, да добие искуство, и го имаме новиот Френк Лампард во екипата. Детево е фудбалски моцарт.

Едит .. Luiz because he was not registered prior to the first meeting on January 29.
Оф леле. :тиебамфедерацијатаглупатиебам:

F

fantomX

Гостин
Френк Лампард е легенда и единствен играч, ама никогаш немал квалитети на „фудбалски Моцарт“ со топката ако веќе така се изразувме. :toe:

--- надополнето ---

Без коментар....

"Carlo had forgotten the rules," confirmed a Chelsea spokesman. "He was reminded of it by the club secretary and has amended his team for the Everton match.

:kesa: :kesa: :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom