- Член од
- 18 февруари 2011
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 9
затоа тука е давидче ке буше у одбрана
Добредошол, туку мене едно ме интересира најсериозно: зошто Josh McEachran? Пошто прилично сум уверен дека не си тој лично.Здраво! Јас сум нов член на форумот и сум верен фан на сините од Лондон, кои се наогаат во серија на лоши резултати се надевам со помош на верните фанови ке се вратиме во старата препознатлива форма кога газевме се пред нас.
Голем дел од англичаните кој се нарекува глупаци сметаат дека то е добро за нивната репрезентација. :pos2:^
Не е добро, ама ич, ама не ми е јасно, шо кур бараат да отвараат тренинг центар во Англија, омг.
Нон стоп претат со казни од УЕФА воа она затоа што се бркаат млади играчи да се доведат и сега вака, јебига, ти ебам фудбалот се пари стана ми стана одвратно за гледање.
То не е чудно, читај ја причинана за Давид Луиз. :kesa:Стварно нема право на настап ако има играно претходно со Ливерпул во ФА Куп? Првпат слушам ..
Ама сепак зборуваме за англија, така да нема шо да коментираме многу.New signings David Luiz and Fernando Torres are both ineligible, Luiz because he was not registered prior to the first meeting on January 29, and Torres for the same reason but also because he appeared for Liverpool in round three.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2296713,00.html
Мислам оти ни е јасно дека од МекЕкран утре нема ништо да видиме, ама зато колку шо знам в понеделник играат резервите на Челзи и Астон Вила од 20:00, натпревар во кој МекЕкран ако е спремен сигурно ќе стартува. Мислам дека на еден сајт ќе има стрим за пренос, па ако имаш јак интернет, ќе клам линк на темава за да можиш да го гледаш стримот. Ако го има преносот стварно, ко шо стојат работиве јас сум 90% сигурен оти ќе го гледам то. Па ова ко едно известување за тебе и за било кој друг шо би сакал да го гледа МекЕкран како всушност игра нешто, а не да се загрева во последни 10 минути на решен натпревар макар било то истрчување и за прв тим.па секако дека не сум мкехран, ама негов фан сум и мислам дека момчето треба да добие поголема минутажа, и покрај тоа шо нема големо искуство ја мислам дека мозе да прузе подобри партии сега за сега од микел, оти тој не игра како лани
Верувај дека проблем е да се најди линк за натпреварите на вториот тим пошто единствено Chelsea TV пренесува во живо, а Chelsea TV е тешко достапна без да се плати.абе не е проблем и ја ке најдам линк за гледање туку треба анчелоти да го пуста повеке за да се развива или пак да го дадат на позајмица до крајо на сезоната и да ни дојде поискусен и да газе
Ozstriker, иначе Торес утре нема право на настап :$Добредојде братче и пишувај почесто. Поздрав. :chelseafan:
--- надополнето ---
Како ти беше претходниот ник?
--- надополнето ---
Иначе утре мислам ќе тепаме 2-0, редно е Торес да распали.