Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Незнам што очекуваш кога на само 10-15 минути обезбедија сигурно водство од 2-0,башка се работи за Анчелоти никад не правел пред 70 мин. измени. :toe::)
Ако еден млад играч треба да игра само на „сигурно водство“, тогаш одговорниот се заебал. А одговорен овде е, се разбира, Анчелоти.

F

fantomX

Гостин
:icon_bigg
Пронајди го натрапникот :tv:
Ете зашто игра само по 5 минути :pos2:
Не, ова е последица на то шо игра по 5 минути, не е причина за тоа. :toe:

В

Вори

Гостин
Пронајди го натрапникот :tv:
Ете зашто игра само по 5 минути :pos2:
:pos:

Сеа видов дека само Данчо не оди во загрљај кај Дедо Мраз.Другите Ирваси со трчање и кај него одма.

Заради копитово дебело може и ќе ни замине Стариџ,е тек тогаш има да го мрзам појше дури и од Иниеста,мајке ми...

A

Auditore

Гостин

Сеа видов дека само Данчо не оди во загрљај кај Дедо Мраз.Другите Ирваси со трчање и кај него одма.

Заради копитово дебело може и ќе ни замине Стариџ,е тек тогаш има да го мрзам појше дури и од Иниеста,мајке ми...
И јас исто.

Многу го сакат :)
Лижогзци, само не знам кој повеќе, дали Анчелоти или играчите.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Овие од Барса повеќе се радуваа на овој гол отколку на освоениот трофеј таа година :raz:

Едит

Пиенар наводно со Челзи се сретнал денеска со неговиот агент каде биле дискутирани неговите примања како играч на Челзи.

Your Sports пишува дека играчот на Евертон од вечерва синиот дрес на Евертон ќе го замени со оној на Челзи.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Пиенар нека ви игра прв тим а овој големоглавецот(Рамиреш) нека ја грее клупата, ѕвер е Пиенар..

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Ако дојде, освен замена за Лампард, друго ништо нема да игра.

A

Auditore

Гостин
Ако дојде, освен замена за Лампард, друго ништо нема да игра.
Ако мислиш замена во 70+ минута, тогаш се согласувам.
Ако мислиш на замена ко ќе отиде во пензија Лампард, тогаш сме наебале.
Иначе мое мислење, Пиенар замена за Рамирес/Лампард од 70та минута па до 90те и во евентуално одсуство на овие двајца ќе игра.
А како замена ко ќе отиде Лампард во пензија е нашето вундеркид МекЕхран, чиј ментор е самиот Лампард.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
^
Моментална алтернатива за Лампард, како единствен друг кој може да игра како офанзивец за врска. Јас не го посакувам Пиенар ни како член на Челзи, па камо ли на подолг рок.
Ај може ќе потпише во Тотенхем, читам дека и нивната понуда денес ја прифатиле.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас би го играл на местото на Анелка,стартер.

A

Auditore

Гостин
Имаме нов изглед на The Shed, и секси е. Kликни ме тук и тук.
Добар текст, прочитај - Chelsea Heading Towards a Glorious Future or?
Јас мислам дека грешката е во тоа што Абрамович одеднаш реши да ја смени структурата на тимот а не постепено, тој во еден трансфер рок продаде неколку клучни играчи, премногу се меша во работата на управата а управата пак врска си нема од раководење со клубот, тоа го докажува фактот дека Анчелоти воопшто не го прашуваат кога се во прашање трансфери, а и многу други работи.
Челзи, би можел да се врати на првите позиции и да освои ЛШ, само доколку се реши проблемот "Абрамович" и "Управата".
ФК Челзи мора да работи усогласено, сите заедно да работат за успехот на клубот, секое мислење да се вреди и ислуша, да се донесе заедничка одлука која сите ќе ја изгласаат како најправилна, на тренерот да му се додаде потполна контрола со тимот и трансферите, само така може да се среди Челзи, доколку би сакал да биде бренд или поточно англиска Барселона, иако за тоа шансите се 0.05%

В

Вори

Гостин
Пиенар не одбил(фала Богу)и се очекува да потпише за Тотенхем.Е поради корпата што ја добивме од него,претседателот на Удине кажал дека Челзи бил заинтересиран за Санчез,така да сеа сме го барале Чилеанецов.
Добар играч е,сакам да дојде,арно ама со нашава трансфер политика штом Пиенар не сме го зеле,овој па ич....

Kajgana Shop

На врв Bottom