Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.712
5-0 Стариџ
Колку ми е криво што неможам да гледам сега...

F

fantomX

Гостин
Седми гол за Данаил неделава.

--- надополнето ---

Калу за Какута ако некој приметил. Дали ти то се будиш, о Карло?

--- надополнето ---

Се восхитувам на коментариве од ЕСПН...
Bosingwa takes a direct freekick with his right foot from his own half. Outcome: pass

:pos2:

В

Вори

Гостин
Не се буди,туку гледа дека водиме 5-0 во куп натпревар со еден Ипсвич кој утакмицава е без тренер и сеа као им дава шанса на младите.Од наредна утакмица со Блекбурн пак стара песна ќе се пее.

Ама ептен мило ми е за тоа што водиме со олку разлика,и мило ми е што Данчо пука голови.Сакам уште еден да опне и да си запише хет-трик!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Play Sturridge from now on Carlo

Ајде дебели :se_ molam Fuck Anelka and Kalou

F

fantomX

Гостин
Daniel Sturridge takes the corner kick from the right byline with his left foot and passes it to a teammate resulting in: open play

Величествено... :tv:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дајте линкови бе. На спорт клуб Личестер - Сити ја даваат.

F

fantomX

Гостин
Не се буди,туку гледа дека водиме 5-0 во куп натпревар со еден Ипсвич кој утакмицава е без тренер и сеа као им дава шанса на младите.Од наредна утакмица со Блекбурн пак стара песна ќе се пее.

Ама ептен мило ми е за тоа што водиме со олку разлика,и мило ми е што Данчо пука голови.Сакам уште еден да опне и да си запише хет-трик!
Можеби, ама стартниот состав е еден голем контрааргумент на твоево во корист на Анчелоти. :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
If Sturridge doesn't get to start now than he'll probably never start.
Точно.

П.С. Линкови нема.

В

Вори

Гостин
Можеби, ама стартниот состав е еден голем контрааргумент на твоево во корист на Анчелоти. :toe:
Да не ги стаеше МекЕкран,Анхолт и Стариџ од прва минута денеска,мислам дека некој фан од Лондон ќе го убиеше...или пак ќе му пукнеше филмот на Роман и ќе го избркаше одма.
Ај баш да видиме здравје наредна недела дали некој од овие тројца ќе игра против тие копачите Блекбурн.

F

fantomX

Гостин
Да не ги стаеше МекЕкран,Анхолт и Стариџ од прва минута денеска,мислам дека некој фан од Лондон ќе го убиеше...или пак ќе му пукнеше филмот на Роман и ќе го избркаше одма.
Ај баш да видиме здравје наредна недела дали некој од овие тројца ќе игра против тие копачите Блекбурн.
Есиен беше најавен пред МекЕкран.

Алал да ви е ! :tv:
Зошто?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако играт Анелка и Калу,а Стариџ да дреми на клупа ќе се убијам...

Kajgana Shop

На врв Bottom