DreamCoder
По потрага на совршенство :)
Сакам да слушнам мислење како би ја победиле почетната трема кога ја сакате некоја.! Отварам доста Едукативна тема! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сакам да слушнам мислење како би ја победиле почетната трема кога ја сакате некоја.! Отварам доста Едукативна тема!![]()
Ај пред да излезам сеа уште 5 мин да кажам кај мене како беше...........Значи седнавме и сеа прајме муабет и јас умо во то....Зборам пополека ко издрогиран гласо и цело време се напрегам како да и речам, и во мозоко реченици како ... извините вака сега ама стварно некои и вака си велат : Булјаш си ако не речиш, Сељак, Пичка, Оди убисе, Мекуш, Педер и ред други зборови и наеднаш ТЕ САКАМ и потоа каменот од срце паѓа одма, па посебно и ако ти возврати другата страна тогаш дено ти е ТОП...ај одам сеа се читкаме попосле....:salut:
Дрмни некоја шљивка пред сусретот, и никогаш не заборавај дека си ти машкото и дека твојот збор е последен. Значи таа може да изводи цимоли и се лигави али вистинскиот маж со поглед скротува женка. Најголемо зло кое ни донесоа од америка покрај дроги видеоигри и сида е таа еманпицапија па сега помладите жени се убедени дека се рамноправни со мажите.
Ако се рамнопрамни нек потурнат регал сами ил нек манат килоипол крале марко за полсат ил нек штеловат вентили на стоедно.....
Да не ме разберат грешно јас не сум поборник на физичко малтретирање или тепање на жени без некоја добра причина, јас сум современо и шетано дете и мислам дека жената треба од почеток да се држи во психичка покорност и дисциплина ако сакаш да имаш среќен и мирен живот со неа.
Убаво мислење но јас мислам дека за да има ВЗАЕМНА ЉУБОВ И ПОЧИТУВАЊЕ Мажот е тој кој треба да и дозволи на жената да учествува и таа во бракот или врската ,а жената од своја страна да не го злоупотреби тоа туку да му даде поддршка на својот маж.-Денес тие жени и мажи се премногу ретки затоа што повеќето гледаат да најдат способни и богати мажи и жени кои ке му обезбедат иднина.Денес не се живее само од љубов.И постојат и мажи и жени кои креваат регали и пијаат крале марко..тоа е се релативно.
Мажот никогаш не смее да каже таков збор,нема потреба од такви патетики.Редовно купувај и поклончиња но не вели те сакам,прво е бедно второ ќе ти го памти зборот за лошите денови па ќе се доведиш во ситуација да се правдашСакам да слушнам мислење како би ја победиле почетната трема кога ја сакате некоја.! Отварам доста Едукативна тема!![]()
Мажот никогаш не смее да каже таков збор,нема потреба од такви патетики.Редовно купувај и поклончиња но не вели те сакам,прво е бедно второ ќе ти го памти зборот за лошите денови па ќе се доведиш во ситуација да се правдаш
ако се покориш на жена пред таа тебе тогаш имаш проблем сериозен.Твојата теорија е донекаде во ред , но сепак мислам дека постојат ретки личности кои знаат да ценат зборови и чувства..и како второ ,никогаш не е бедно да му речеш на некоја те сакам.тоа не е потценување,тоа е моќ на твојот карактер.А за тие што знаеш дека ке те иссмеат или искористат , повредат , нема потреба ни да се вели те сакам..така?
Абе ваљда то важит за озбилна(ако можам така да го наречам) врска..... иначе на 17 години,колку тој проблем мојт да се рефлектират?ако се покориш на жена пред таа тебе тогаш имаш проблем сериозен.

сега девојките се многу искусни и на 15,а мажите се затуцани до 30(ама тоа е така од економската ситуација)помалдите девојки се шибат за пари..во велес се виде на дело тоаАбе ваљда то важит за озбилна(ако можам така да го наречам) врска..... иначе на 17 години,колку тој проблем мојт да се рефлектират?![]()
Си ги помешал поимите, ова шо си ги пишал се однесува на плачипи*ки, искомплексирани и исфрустрирани особи кои мислат дека со пари се купува љубов, затоа што вистинските мажи знаат да кажат кога сакаат некоја жена, која им ја возвратила љубовта и не се срамат да признаат јавно.Мажот никогаш не смее да каже таков збор,нема потреба од такви патетики.Редовно купувај и поклончиња но не вели те сакам,прво е бедно второ ќе ти го памти зборот за лошите денови па ќе се доведиш во ситуација да се правдаш
Ако размислуваат сите како тебе, тогаш на секс шоповите им претстои светла иднина поради зголемување на продажбата на кукли за секс.ако се покориш на жена пред таа тебе тогаш имаш проблем сериозен.
Си ги помешал поимите, ова шо си ги пишал се однесува на плачипи*ки, искомплексирани и исфрустрирани особи кои мислат дека со пари се купува љубов, затоа што вистинските мажи знаат да кажат кога сакаат некоја жена, која им ја возвратила љубовта и не се срамат да признаат јавно.
Јебига, у животот успеваат само храбрите.
А за да сакаш, треба да имаш ма*иња т.е храброст.
Вистинскиот маж, бара вистинска жена.
--- надополнето ---
Ако размислуваат сите како тебе, тогаш на секс шоповите им претстои светла иднина поради зголемување на продажбата на кукли за секс.