Секој петти маж би спиел со девојката на својот најдобар другар

Според ова тебе сеедно би ти било доколку таа што ќе ја водиш до тебе се влажни на другар ти и има сексуални мисли кон него?
Сеедно би ти било ако другар ти за вистинска љубов ја смета онаа што ти ја водиш? :uvo:
Важно насабајле покрај мене ќе се буди.

Браво за тебе кога можеш да се задоволиш со тоа, па и да ја плеска другар ти.....барем знаеш у добри раце е :toe:

Покрај тебе ќе се буди, а кога ќе имате секс ќе си замислува како ја „шета“ најдобриот твој другар. Каква гордост алал да ти е :icon_lol:

"Следниот пат кога вашиот дечко ќе ве запознае со неговиот најдобар другар, бидете внимателни". Не ја разбирам мислава, испаѓа како ние машките да сме животни кои се фрлаат врз пленот, а кутрата девојка во овој случај ни крива ни должна прави нешто. За танго се потребни двајца.

Инаку он топик, мислам дека не би имал ништо со девојка на добар другар, секако зборам ако се раскинати, а во спротивно не би ни помислил. Доколку е некој познаник, а и врската им траела 2 недели мислам дека е веќе друга приказна и веројатно не би ми пречело мене лично тоа.

"Следниот пат кога вашиот дечко ќе ве запознае со неговиот најдобар другар, бидете внимателни". Не ја разбирам мислава, испаѓа како ние машките да сме животни кои се фрлаат врз пленот, а кутрата девојка во овој случај ни крива ни должна прави нешто. За танго се потребни двајца.

Инаку он топик, мислам дека не би имал ништо со другарка на добар другар, секако зборам ако се раскинати, а во спротивно не би ни помислил. Доколку е некој познаник, а и врската им траела 2 недели мислам дека е веќе друга приказна и веројатно не би ми пречело мене лично тоа.
Не знам за тебе, али јас би имал нешто со другарка на добар другар :)

на темава: ако ти е некој најдобар другар, дефинитивно нема да спиеш со неговата девојка, така да ниеден маж не би спиел со девојката на својот најдобар другар.

Не знам за тебе, али јас би имал нешто со другарка на добар другар :)

на темава: ако ти е некој најдобар другар, дефинитивно нема да спиеш со неговата девојка, така да ниеден маж не би спиел со девојката на својот најдобар другар.

Грешка во пишување,, на девојка мислев :) Фала на исправката.

Браво за тебе кога можеш да се задоволиш со тоа, па и да ја плеска другар ти.....барем знаеш у добри раце е :toe:
Не мешај баби и жаби, никој не спомна плескање, штом е со мене значи само со мене ќе се плеска а не со пола маало, а околу тоа плескање, сите ама баш сите било со некој друг пред нас, нема веќе невини сега се плескаат и на 12 год не е како во моето време.
Важно е да се гледа иднината а не минатото, нема иднина ако се гледа во минатото, минатото било и поминало.
Покрај тебе ќе се буди, а кога ќе имате секс ќе си замислува како ја „шета“ најдобриот твој другар. Каква гордост алал да ти е :icon_lol:
Па сега јебига, на сите ни се случило тоа барем еднаш ако не повеќе да помислиме на сосема друга личност за да може да доживееме оргазам, кој ќе рече дека не помислил знај дека лаже.

Не мешај баби и жаби, никој не спомна плескање, штом е со мене значи само со мене ќе се плеска а не со пола маало
Oд кај си сигурен ako се пали на другар ти, а и он на неа? Или ќе и ја закључиш со катанец? :raz:
Оној кој ги измеша бабите и жабите, ќе да си ти.
Препрочитај се што си пишал :smir:

Oд кај си сигурен ako се пали на другар ти, а и он на неа? Или ќе и ја закључиш со катанец? :raz:
Оној кој ги измеша бабите и жабите, ќе да си ти.
Препрочитај се што си пишал :smir:
Ако она сака кој е тој што може да ја спречи, туку да се надеваме дека нема да дојде до такво нешто, не заради разводот и разделувањето туку лошо е тоа за децата, иако не сум женет нема да ми биде убаво да се деси такво нешто.

Не сум бре вол си ги ценам и почитувам луѓето, али со секоја петта најдобра другарка на девојката, well, друга приказна...

Не сум бре вол си ги ценам и почитувам луѓето, али со секоја петта најдобра другарка на девојката, well, друга приказна...
A ние што не мислиме како тебе сме волови така ???

хмммм...не знам,зависи од девојката

пффф. анкетава се гледа дека е британска од километар.. не треба да се наведува у постот.. само англичаните знаат да донесат вакви мизерни одлуки кои се потпираат на 12% од 100

--- надополнето ---

Хмм...а жени демек ова не би правеле?
ПОШТУВАМ !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom