Продавам дигитален апарат Panasonic Lumix FZ-30

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Апаратов е ТОП малку користен за свои потреби со 8 мега пикслели, 12 х оптички зум ротриачки дисплеј батерија на полнење, Тв кабел, кабел за ПЦ, и се друго што доаѓа фабрички со Апаратот

Цената за кеш е 300 еур
mail: tortevskinenad@yahoo.com
img0149resize.jpg

img0150resize.jpg

img0151resize.jpg

img0152resize.jpg

img0153resize.jpg

img0154resize.jpg

img0157resize.jpg

img0155resize.jpg

img0159resize.jpg

Ништо злонамерно, но нели мислиш дека бараш премногу???
За 14.000 имаш Canon SX130 IS НОВ!!!

Пушти го огласов и на Пазар3, мада и таму се сомневам дека ќе најдеш некоја овца за стрижење (300 еура бе :lud: )

Mногу пари за толку стар модел

Фото апаратите ко компјутерите. И да имаш high-end машина, за три години е просек, за пет поарно фрли ја во канта.

Фото апаратите ко компјутерите. И да имаш high-end машина, за три години е просек, за пет поарно фрли ја во канта.
Или како мобилните, не за во канта но цената многу брзо паѓа. Пред две години купив FZ50 комплет за 200 евра, така да колку би вредел истиот сега?

Ако го глушаш Торте, 400 евра бидејќи тој го шитка неговиот FZ30 за 300 :)

Искрено, пробај на некого да му го увалиш за 12.000 па евентуално со ценкање да стигнеш до 10 евентуално 9 илјади денари. За помалку од 9 не би било фер да го дадеш, сепак е подобар од Canon Powershot 3000.
Торте... реална цена на твоето би била постигната на ист начин, барај 12.000 па спуштај до кај 7илјади.

Не е мој апаратот иначе

ама чим толку **** ај темава заклучете ја и во канта кој и да е овластен за тоа

--- надополнето ---

За 7000 купете си некое идиотче каква сакате марка

п.с. изглеа нема модератори м?

Јок, досегашниот модератор на фотографија се нема логирано на форумов од младоста.

Цената јас ја извадив како спој на карактеристиките на тој модел во однос на сегашните на пазарот, и користеноста. Затоа кажав, ако успеете да излажете некого да му земете парите, браво. Меѓутоа од СЛР-џии не можеш да извадиш позитивно мислење за стар поинт енд шут апарат, колку и да бил шизички на времето.

Проста компарација. Јас февруари 2007ма купив компјутер од Анхоч за 52.000 денари (долго време беше најјака машина у цело село, а селото мое е богами големо), треба некој ретардиран да начекам за да му го шитнам за 26.000 затоа што сега за тие пари се добива многу подобра машина, и тоа нова. Не хејтај, само сум искрен. Патем темава требаше да биде споена со друга тема, за пазарење во врска со апарати, ама неврмајнд.

Ни еден просумер не може да се мери со ДСЛР апарат така да кога јас би бирал за 300 евра кеш би зел ДСЛР половен. Канон 20Д може да се најде за 200 евра тело и за100 евра веќе 18-55ИС половна или 50ка 1,8 нова

ај чим е таква работата еве кој сака да го земе за 150 еур

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom