Проблем со лаптоп дисплеј

Член од
3 февруари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
37
На тоа место можно е да има луфт макдимално милиметар ако има повеќе носи и нека си го средат тоа во амц ако не иди судски, мора у мк да има некој закон за потрошувачи не може некој да те прави будала за твои пари. Не е битно која цена е платен продуктот, иди среди си работа додека е време!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
milimetar maksimalno vo dolzina ??? kaj mene vo dolzina okolu 5-6 cm e taka odvoeno :vozbud:

--- надополнето ---

jas imam Toshiba poveke od 7 meseci i posle nekolku nedeli isto zabelezav deka plastikata malce e odvoena,a koga go kupiv lap topot bese se ok,Na istoto mesto kaj tebe so pisuva emachines kaj mene pisuva toshiba i na toa mesto ima sijalicki i se zagreva i poradi toa mi kazaa deka se pojavuva malo odvojuvanje na plastikata,potoa za da se uveram deka e ok toa kaj luge sto gi znam sto imaat toshiba vidov i isto bese i kaj niv.i posle eve veke 7 meseci nema odvojuvanje na plastikata i se si e ok
a kaj tebe kolku id prilika e odvoeno, mislam vo dolzina na ekranot... ?

Член од
22 август 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
milimetar maksimalno vo dolzina ??? kaj mene vo dolzina okolu 5-6 cm e taka odvoeno :vozbud:

--- надополнето ---

a kaj tebe kolku id prilika e odvoeno, mislam vo dolzina na ekranot... ?

vo dolzina na ekranot e odvoeno 2-3 santimetri a vo sirina 1 mm,i ti kazuvam deka plastikata taka se odvojuva minimalno poradi toplinata na diodite koi go osvetluvaat ekranot,i kaj poveke luge sum go videl toa

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
pa i kaj mene e vo sirina 1 mm ... dobro sea kaj nekoj 2-3 cm ili pojke mislam deka nemat vrska so dolzinata

Член од
21 септември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Imam asus f3jc so skrsen monitor, koga bev da prasam site mi nudea novi so nekoi ludi ceni, da mi preporacate kade da se obratam makar i poloven , fala odnapred :)

Kajgana Shop

На врв Bottom