Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаш да ми кажеш?? Дека Барселона се непобедливи? Дека газат? Дека до Мурињо е работата?? Всушност, ми го прочита ли целиот пост, или онака издвои она што тебе ти одговара...
А за останатите, само да не биде после: Ама битно ние вас ве тепавме, нема врска што не освоивме ништо.
Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.Добро ти сериозно си убеден дека нема да има никави последици од утакмицата врз Реал? Му веруваш на Мурињо кога вика дека е лесно да се преброди ваков пораз? Мислиш дека играчите ќе ја имаат истата самодоверба како претходно и ќе продолжат да играат како ништо да не било? Ај баш ме интересира колку ќе бидат самоуверени против Валенсија.
Или можда Барса уште следната недела ќе има 5 бода разлика пред Реал.
Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.
Абе, некој да ми ја објасни измената Озил - Диара при резултат 2-0? (мислам вака беше)

Се слагам со тебе за се, освен за болдираното. Зошто? Мурињо има успеси со нискобуџетен тим како Порто, но и со богати тимови како Челзи и Интер. Јас мислам дека ако му се даде шанса на Мурињо, ќе го направи Реал доминантен. Само му треба време да се навикне.реал објективно гелдано е комерцијален тим,очито императив им е пари(спонзорства,висок рејтинг на фудбалски имиња кои го залажуваат умот) напсроти Бареслона која во тимот брои исклучиво зналци.Додека Реал води политика Брселона им демонстира вистински фудбал.
Овие разлики се надминати со победата од 5:0
Дефинитвно Мурињо треба да учи фудбал,зар Муруњо залслужува да води толку високобуџетен состав?
Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.
Се е вратено на свое место уште ова коло,нема потреба да се чека наредното.Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.
Се слагам со тебе за се, освен за болдираното. Зошто? Мурињо има успеси со нискобуџетен тим како Порто, но и со богати тимови како Челзи и Интер. Јас мислам дека ако му се даде шанса на Мурињо, ќе го направи Реал доминантен. Само му треба време да се навикне.