Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.

На нет ја најдов сликава ... :pos:

најнова вест курињо си отворил HI5 прифил муахахахахахахахахахахахахахахаа

и да ви кажам ќе изгубиме од казан во добри односи сме со нив зашто да не им ја подариме победата а и убав коефициент ќе има вкладилница

Што сакаш да ми кажеш?? Дека Барселона се непобедливи? Дека газат? Дека до Мурињо е работата?? Всушност, ми го прочита ли целиот пост, или онака издвои она што тебе ти одговара...
А за останатите, само да не биде после: Ама битно ние вас ве тепавме, нема врска што не освоивме ништо.

Добро ти сериозно си убеден дека нема да има никави последици од утакмицата врз Реал? Му веруваш на Мурињо кога вика дека е лесно да се преброди ваков пораз? Мислиш дека играчите ќе ја имаат истата самодоверба како претходно и ќе продолжат да играат како ништо да не било? Ај баш ме интересира колку ќе бидат самоуверени против Валенсија.

Или можда Барса уште следната недела ќе има 5 бода разлика пред Реал.

Зошто загуби Реал? Па не можеш да имаш високо поставена одбрана со заден ред од пет одбрамбени фудбалери кои не можат да ја сопрат везната линија на Барселона и кои дозволуваат толку слободен простор,посебно не смеат да го прават тоа со тим од калибарот на Барса кој има фантастично брзи и квалитетни поединци.Највеќе ја заеба оној бразилецот Пепе,но не може целата вина да падне само на Пепе,целиот тим делуваше како да е една класа подолу од фантастичната Барса.
Белким и Мурињо ќе извлече поука,пошто и тој сноси дел од вината,тој ја поставува тактиката не ја поставуваат играчите.Поздрав со петарда! :helou:

Гол разлика меѓу реал мадрид и барселона на последните 5 дуела 16 - 2 ...

Добро ти сериозно си убеден дека нема да има никави последици од утакмицата врз Реал? Му веруваш на Мурињо кога вика дека е лесно да се преброди ваков пораз? Мислиш дека играчите ќе ја имаат истата самодоверба како претходно и ќе продолжат да играат како ништо да не било? Ај баш ме интересира колку ќе бидат самоуверени против Валенсија.

Или можда Барса уште следната недела ќе има 5 бода разлика пред Реал.
Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.

Абе, некој да ми ја објасни измената Озил - Диара при резултат 2-0? (мислам вака беше)

реал објективно гелдано е комерцијален тим,очито императив им е пари(спонзорства,висок рејтинг на фудбалски имиња кои го залажуваат умот) напсроти Бареслона која во тимот брои исклучиво зналци.Додека Реал води политика Брселона им демонстира вистински фудбал.
Овие разлики се надминати со победата од 5:0
Дефинитвно Мурињо треба да учи фудбал,зар Муруњо залслужува да води толку високобуџетен состав?

^
Јас па обратно се прашувам: Дали клубот го заслужува Мурињо? Мурињо кај и да одеше жареше и палеше, така што пре би рекла дека е до клубот, не до Мурињо.

реал објективно гелдано е комерцијален тим,очито императив им е пари(спонзорства,висок рејтинг на фудбалски имиња кои го залажуваат умот) напсроти Бареслона која во тимот брои исклучиво зналци.Додека Реал води политика Брселона им демонстира вистински фудбал.
Овие разлики се надминати со победата од 5:0
Дефинитвно Мурињо треба да учи фудбал,зар Муруњо залслужува да води толку високобуџетен состав?
Се слагам со тебе за се, освен за болдираното. Зошто? Мурињо има успеси со нискобуџетен тим како Порто, но и со богати тимови како Челзи и Интер. Јас мислам дека ако му се даде шанса на Мурињо, ќе го направи Реал доминантен. Само му треба време да се навикне.

Не знам, мене ме интересира што ќе се случи ако пак се' си се врати на свое место следното коло.

Ако веруваш дека Барса од еднаш ќе престане да игра добро тогаш надевај се на тоа. Ама пореално сценарио ми е дека барса ќе ја извади осасуна од терен исто како што го направи тоа со реал вчера, а Реал ќе западне во криза поради понижувањето.

Се е вратено на свое место уште ова коло,нема потреба да се чека наредното.

Се слагам со тебе за се, освен за болдираното. Зошто? Мурињо има успеси со нискобуџетен тим како Порто, но и со богати тимови како Челзи и Интер. Јас мислам дека ако му се даде шанса на Мурињо, ќе го направи Реал доминантен. Само му треба време да се навикне.

Boga mi uste od sinoka pocna da se navikne

--- надополнето ---

pocna decata u maalo da me prasat kogaj pobedil Real posleden pat:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom