Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако сум фан на Реал, мора да се признае дека Барса денес не РАСТУРИ. Секоја чест.
Ама сепак ова се само 3 бода, а Барса е само 2 бода пред Реал. Обично после големи победи, доаѓаат порази. А Барса не верувам дека ќе продолжи со вакво темпо... денес трчаа колку 2 Реала, па и они имаат душа, не? Ајде за 2-3 недели ќе видиме ;)
А за Рамос... тие исти играчи со кои освои се што има со Шпанија, наместо да трчаат по него за да се чаламат требаше со убаво да го тргнат или што и да е... Судијата суди и нема потреба да дигаат тензии и да трчаат по 100 метри само да дигнат узбуна. Плус детето си е младо, има време ќе научи :)

Изгледа бил кај Бускец на слава (ден на дрвото) и му објаснувал на Месси некој финти :pos: Уште не ми е јасно како може тој играч да игра за Барса :)

Мене не ми беше исто мајке ми, се до вечерашната утакмица! Не дека денеска изигра добро, туку коментаторот рече дека мајка му на Бускетс му е ќерка на Кројф, со врске игра малиот !

И ја користам приликава да го поздравим Армин, мас ке ун петарда, ит ис а спешл фајв петарда ! :pos:

Се надевам дека и некој друг ја глеаше утакмицава на стрим на ГолТВ со најдобриот коментатор евр! Реј Хадсон.

Highlights од ГолТВ.

"Real Madrid's defense stretched out like spandex on Miami Beach and Casillas is left naked!!!" :cuc:

^ Ај бе и вие безобразни, сеир им мавате, прскалки, ова она...:pos2:

Ок ги разбирам сите навивачи на Барселона си победија поштено 5-0 огромна победа се радуват и се друго... ама не разбирам како некои фанови на Манчестер и на некои други тимови се радуват повеќе од некои фанови на Барселона? :)

Утакмицата беше решена во 18та минута тука нема дилема, а гледам фановите на Манчестер се најсреќни моментално можеби посреќни и од каталонците ах колку сакам да се паднеме со Манчестер па да ви бутнат 5-6 гола па после мразете и кенјајте колку што сакате.

Не ми е јасно само од каде толку љубомора кон Реал (ова се однесува на фановите на Манчестер) дали заради Мурињо се радувате на победатa како мали деца или уште ве боли елиминацијата од 2002? :) Аа ќе заборавев или па мака ви е за Роналдо? А можеби и 3 во едно незнам вие си знаете... ајде ако има некој нека не просветли што е причината што се радувате повеќе од каталонците хаха...

Инаку сеуште имаме 5-6 победи повеќе во меѓусебните дуели, а за титули не правиме муабет заслуживте победа ова Ел Класико и тоа е тоа Поздрав.

Siempre Real Madrid!

@ ScRulz
Дете што вчера почнало фудбал да гледа има право да удри сеир на ова што го гледавме вечерва, а не па фанови на Јунајтед, Интер, Милан или некој трет клуб, независно од големината на истиот ...
Не е работава дека Реал им е '' трн во око '' на останатите, тоа вие сакате да биде така и можеби и така гледате на нештата, сакате да верувате во тоа, али нц, вакво понижување, второ во последниве 2 години тешко дека некој ке го изигнорира и нема да го искоментира, или ке начекаш пост за супериорноста на Барселона и перфектното издание кое го пружија, или ке удриш на заслужен ремет ( зборам за луѓе кои не се фанови на Реал, ок, тоа важи за второво, за првото и они може да коментираат ).

A и реално, како да изигнорираш пост " гол не примаме ''. :tv:

@ ScRulz
Дете што вчера почнало фудбал да гледа има право да удри сеир на ова што го гледавме вечерва, а не па фанови на Јунајтед, Интер, Милан или некој трет клуб, независно од големината на истиот ...
Не е работава дека Реал им е '' трн во око '' на останатите, тоа вие сакате да биде така и можеби и така гледате на нештата, сакате да верувате во тоа, али нц, вакво понижување, второ во последниве 2 години тешко дека некој ке го изигнорира и нема да го искоментира, или ке начекаш пост за супериорноста на Барселона и перфектното издание кое го пружија, или ке удриш на заслужен ремет ( зборам за луѓе кои не се фанови на Реал, ок, тоа важи за второво, за првото и они може да коментираат ).

A и реално, како да изигнорираш пост " гол не примаме ''. :tv:
Како прво кога веќе ме спомнуваш по јузер не сум ScRulz, и не реков јас да не мават ремет и неможам да кажам да не мават :)

Туку потенцирав дека фановите на Манчестер се радуват исто колку и фановите на Барса, признале тие или не така е... јас се радувам само на пораз на Барса зошто е најголемиот ривал на клубот за кој навивам, значи друго е да маваш ремет и да се радуваш на победа... и јас кога има некое дерби кур ме боли кој тепал ќе мавам ремет ама ова не е исто се гледа дека имат комплекси од Реал а има неколку причини за тоа донекаде и оправдано е :)

А од кај ти се јави па не ми е јасно да немаш и ти некој симпатии кон Јунајтед па те погоди постот? :pos:

Па по твојов заклучок се прозвав бидејќи ја не видов дека некој се '' радува '' на вашиот пораз, или ти под мавање ремет го подразбираш истото, бидејќи и ја истово го правам на темава, капиш ? Или Дено погоре се радува на поразот на Реал со тоа што цитира фан на тимот кој пред мечот напишал, цитирам пак, '' Гол не примаме ... ''.
Ајт, свиткајте си опафче и терајте, помирете се со фактот дека во моментов Реал како тим е мета број 1 за пукање на сеир, утешителна околност по овој дебакл е што знаете ваљда што треба да правите поточно, со оглед на фактот дека пред 2 сезони во Мадрид исто загубија со 2-6 во главниот меч за титулата.

humilia1.gif

љољ.

adfafda.jpg

(20:10) Џолаа: abe ke tepat real
?
(20:10) Стефан: ne
5-0

(20:12) Стефан: kaj si ti re?
(20:12) Џолаа is now Offline
(20:12) Џолаа has signed-in (Busy)

ХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХА !!!

Бев нешо изнервиран, а другаров ја чекаше за добивка 2ка. :D

Па по твојов заклучок се прозвав бидејќи ја не видов дека некој се '' радува '' на вашиот пораз, или ти под мавање ремет го подразбираш истото, бидејќи и ја истово го правам на темава, капиш ? Или Дено погоре се радува на поразот на Реал со тоа што цитира фан на тимот кој пред мечот напишал, цитирам пак, '' Гол не примаме ... ''.
Ајт, свиткајте си опафче и терајте, помирете се со фактот дека во моментов Реал како тим е мета број 1 за пукање на сеир, утешителна околност по овој дебакл е што знаете ваљда што треба да правите поточно, со оглед на фактот дека пред 2 сезони во Мадрид исто загубија со 2-6 во главниот меч за титулата.
Абе ај не се курчи многу ти ебам интерашот до вчера нигде ве немаше дојде Мурињо освоивте ЛШ после 100 години и мислите господ за муда го фативте ти ќе ми кажуваш мене за Реал или за Манчестер незнам јас кој пука сеир кој се радува на победа и ти ќе ми кажуваш како постручен... :pos:

Шо треба да направам сега за да видиш дека фановите на Манчестер се ситат на победата на Барса да ти постирам некое видео како слават?
Ти може не мислиш така и дај одјеби веќе не ме замарај реков нека одговори некој фан на Манчестер или може ти се чувствуваш како фан на Манчестер па знаеш дека не се радуват на победата на Барса? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom