Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Тежок натпревар за типување.Но како секој фан на Барса се надевам на победа.
Очекувам да победиме со еден гол разлика...а ако дадеме гол порано тогаш би можело разликата да биде и 2 гола.Ќе има многу тактички надмудрувања од страна на двата тренера.Епска борба на теренот помеѓу гладиаторите :)

Мој тип: 2:0

Кога играат овие 2 екипи секогаш сум бил за Барса, па исто така и оваа година сум за нив.Мислам дека се подобри и можат да го победат Реал. мој тип 3-1 :)

Одличен вовед. Осеќам тензија овде :) Ќе се касаме до понеделник :D

Инаку, 2 комплетни тима, 2 перфектни тренери. Ќе има борба, ама сепак победа на Реал е најверојатно и точниот исход :)

Barcelona - Real 1:2 (Messi 24', Ronaldo 43', Higuain 67') :back:

Одличен вовед. Осеќам тензија овде :) Ќе се касаме до понеделник :D

Инаку, 2 комплетни тима, 2 перфектни тренери. Ќе има борба, ама сепак победа на Реал е најверојатно и точниот исход :)

Barcelona - Real 1:2 (Messi 24', Ronaldo 43', Higuain 67') :back:
Кога веќе ја вртиш, барем напрај ја 1у2 :)
А колку публика ќе има :pos:

barsa se znae :)
site vikate deka ke bide dobar duel,no jas go mislam sprotivnoto
stom se igra so murinjo ocekuvam dosaden fudbal

Барса, освен Мурињо ако направи некоја тактика т.е катанаџо па да завршит X.

Шах-меч. Кој ќе испадне подобар шахист, тој ќе победи (се разбира мислам на тренерите).

Нормално сакам да тепа Реал макар и со 0-1.Еуфорија ко еуфорија стандарт почиња најкасно недела дена пред утакмица.Лани три недела пред тоа еуфорија имаше.Иначе или да тепа Реал или нерешено али само под еден услов.Најмалце 4-4 да заврши.Да гледаме отворена игра и голови кои ќе ми го испунат срцево.Онака на секои 10 мин по еден гол.Али кој мерак ќе ми биде Роналдо гол од слободен да даде.
Иначе најпосакувано сценарио би било 0-1 да заврши со гол у 93 и тоа автогол:):)

Последните 2 Класика(во минатата сезона) бев 100% сигурен дека ги добиваме. Мислам дека ова е најизедначено Ел Класико во оваа деценија(и последно е во оваа деценија, не за џабе викаат крајот го краси делото).

Што и да се случи нема да биде никакво, никакво, ама баш никакво изнанадување. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom