Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Fabregas - Nasri in the form of his life
"It’s his third season here and sometimes it takes a while to settle in, but this season he’s been so regular in his form. His goals [against Fulham] on Saturday showed incredible composure and sometimes it’s all about confidence - when that’s high, you do things you might not be capable of if you’re not in good form.”
А сеа се знае со кој состав ќе играме?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Официјално:
Team to play Partizan: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Gibbs, Song, Denilson, Nasri, Arshavin, Chamakh, Van Persie.

Ќе има малце креативност,ќе треба некоја бомба да го отвори резултатот.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Баш супер ако стартуваат и Шамак и РвП, очекувам многу голчиња и супер натпревар......

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Ајде дечки,се среќа нека ни е на веќерашнов натпревар,нека падне некоја петарда и Насри едно хет-трикче :) И нормално без повреди!!!! :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
очекував повеќе да напаѓаме и барем 2 гола прво полувреме..
али добро е сеа за сеа уште голови мора да се дават за да не не казнат!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууууууууу каква несреќа е овој Гибс, се самоповреди.....Се надевам не е ништо сериозно. Конечно голче на РвП нека му се множат. Ајде второ полувреме да бапнеме уште едно-две голчиња и Шахтјор да изгуби....:zlo:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Што им е на партизан бе? Се повампирија нешто.
Иначе не сум задоволен, требаше барем 2-0 да водиме... Браво за финтата на Ебуе. :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што да кажам, од сето ова што го видов... Робин и Насри играат најдобро!
Тоа премногу ме радува, не му земам на душа ова што го згреши пасот РвП , иако со тој пас прецизен сигурно ќе водевме 2-0... што ќе не доведеше до по лесна завршница... сега сеуште не е завршена работата нека не се опуштат и се ќе биде добро!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Што да кажам, од сето ова што го видов... Робин и Насри играат најдобро!
Тоа премногу ме радува, не му земам на душа ова што го згреши пасот РвП , иако со тој пас прецизен сигурно ќе водевме 2-0... што ќе не доведеше до по лесна завршница... сега сеуште не е завршена работата нека не се опуштат и се ќе биде добро![/QUOTE]

обично секогаш се тоа случува кога водеме на полувреме
мора гол да дадеме

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Aјде ајде,не е лошо..Ме радува шо Ван Перис даде гол,од пенал непенал важно даде гол,тоа е добро за да си ја врати самодовербата :) Насри ЦАР,како и Сања,а шо ми се допаѓа друго е шо добро функционираат Скилачи-Кошченли...пу пу да не ги урочам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom