stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
На судијата син му да даде Господ да му донесе зет.
А на Венгер да му ебам матер! :nerv::nerv::nerv:
Знам дека играа првите од едната група со вторите од другата и ние ако бидеме втори ке играме со Реал или ке има ждрепка?Абе не се заебавајте,најмалце нерешено требаше да биде )
Судијата на тешки дроги беше и тоа е тоа.
На Ебуе му го заебаа згобот ни жолт не му даде,со кој памет ?
Чист пенал врз Вела овој му дава жолт за симулација.
Овие од Брага ќе ги допрат,паѓаат и им суди фаул,нека си ја сече главата !!!
Џуру ѕвер е ) нека продолжи така )
Дома ги тепаме Партизан и ги чекаме Реал Мадрид.
А кој да дојде? Свети Петар?Мислам Венгер треба да си оди :nerv:
Да бе.А кој да дојде? Свети Петар?
Ама тебе никој не те праша што мислиш,гледај си го Јуве таму. )Мислам Венгер треба да си оди :nerv:
Без пцовки молим вас ) 1-0 исто ко и 2-0.Едноставно со ваков судија,немаше шанси да победиме,не дека направивме милион шанси,ама апла очигледно беше дека суди за Брага,јас да бев судија подобри одлуки ке донесував.На судијата син му да даде Господ да му донесе зет.
Ќе има ждрепка де ) ама они ќе ни се паднат ) местено е :tv:Знам дека играа првите од едната група а вторите од другата и ние ако бидеме втори ке играме со Реал или ке има ждрепка?
Абе знам дека има нели осум групи и сите што се први во групите ке играат против тие што се втори во групите. е сега незнам дали има ѓдрепки или се оди по ред ако се оди по ред ние би требало да се паднеме со Реал зашто они се први во седма група а ние втори во осма група.Како 2ри во групата со кој играме?
или има ждрепки?
Ждрепката ке биде првите од групите со вторите или.. ?Ама тебе никој не те праша што мислиш,гледај си го Јуве таму. )
Без пцовки молим вас ) 1-0 исто ко и 2-0.Едноставно со ваков судија,немаше шанси да победиме,не дека направивме милион шанси,ама апла очигледно беше дека суди за Брага,јас да бев судија подобри одлуки ке донесував.
пс:за што стојат тие судиите позади головите бе,Џуру кога шутираше,значи слепец ќе видеше дека ја удри противнички фудбалер,а овој не изреагира ништо.
Ќе има ждрепка де ) ама они ќе ни се паднат ) местено е :tv:
Да да )Ждрепката ке биде првите од групите со вторите или.. ?