FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки во овој момент додека пишувам не играм со Роки !!! Односно кога се вклучив во серверот и започнавме да играме во 1 минута бев исфрлен од игра !!!
Моментално Роки игра со компјутерот ! Тој хостираше , а требаше јас да хостирам !!!
Ве молам овој натпревар да се преигра т.е да не се важи резултатот што Роки ќе го објави !!!

Abe majmun dur igrav imeto stoese nad igracite kako mozi da si izlezen.... Rocky 5:0 Thebeast!!!

--- надополнето ---

Mancester koa ce se uklucis pisi na gameranger ....

Da be jas budala sum da ne igram so tebe i da ne ti zemam 3 poeni . Koga igravme prijatelska te isturiv, i demek sega strav mi e da igram so tebe daka mnogu si jak a? Slab si drugar i ke te pobedev, ama ne sum jas kriv sto mi se iskluci igrata ! Zatoa vednas objaviv deka ne igram i deka baram prenovuvanje!

смачено ни е на сите од TheBeast!!! , нека следува дисквалификација и да играме како што треба...

Роки беше фер и ми дозоли да ја преиграме !!!

Kobe Bryant | 1 : 2 | RockyMk
(Manchester.U) (Barcelona)

Многу шанси и две пречки, но среќата беше на страната на Роки !!!
Честито победа !!!
Браво !!!

Луѓе дајте да играме не секој втор пост да биде овој лаже оној лаже бидете фер и да изиграме. Ако си изгубил си изгубил има следен пат.

ЗНАЧИ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА KOBE BRYANT!!!
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ И ЗА ROCKY!!

АКО ТРЕБА КЕ ИГРАМЕ 6 У ЛИГА АМА НЕМА ДА ИМА ВАКВИ ПРОБЛЕМИ.

--- надополнето ---

2zocaww.jpg

--- надополнето ---

Ако има примедби на резултатите до 24.00

ЗНАЧИ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА KOBE BRYANT!!!
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ И ЗА ROCKY!!

АКО ТРЕБА КЕ ИГРАМЕ 6 У ЛИГА АМА НЕМА ДА ИМА ВАКВИ ПРОБЛЕМИ.

--- надополнето ---

2zocaww.jpg

--- надополнето ---

Ако има примедби на резултатите до 24.00

Табелче манчестер ќе можи? :)
И вистина, дај престанете да се карате да му се сневиди. Едно две овој лажи оној лажи... Ако играме да играме реално. И како што кажа филип, изгуби изгуби има друг натпревар не е само тој...

Сте ми ја пишале со wachira 0 - 0 , а со него немаме изиграно ( бидејќи го немам видено на ГејмРенџер ) а исто така немам и со Новица изиграно. Па вие двајца дајте кажете термини !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom