FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
DEX 4:1 qetpoi.
Џабе со ваков лаг. :/

--- надополнето ---

Rocky 0:3 qetpoi
И тоа на два пати игравме, првпат до 70-та минута па падна конекција на 2:0, вторпат 1:0 и останаа уште 10 минути овој исклучи, сум задржувал време, а му давам гол, WTF? :|
Не смеам да играм како сакам?
Abe so nee fer taka mi davas gol i se podavas na nazad kaj golmanot nemozam da ti ja zeam i pose nekoe vreme ce napadnes i se taka i od vtoroto poluvreme se samo nazad podavase ete si me pobedil ne se lutam ama nefersi igras ;) prasajgo i man-ce-ster i toj vika deka netreba taka .... predlagam so camstudio da snimame natprevarite ..

Abe so nee fer taka mi davas gol i se podavas na nazad kaj golmanot nemozam da ti ja zeam i pose nekoe vreme ce napadnes i se taka i od vtoroto poluvreme se samo nazad podavase ete si me pobedil ne se lutam ama nefersi igras ;) prasajgo i man-ce-ster i toj vika deka netreba taka .... predlagam so camstudio da snimame natprevarite ..

Нема потреба сниманје. Сите у лига се коректни и до сеа никад немало некои што играат преварантски

--- надополнето ---

МАН-ЧЕ-СТЕР - НОВИЦА 3 - 0

Ноце доби црвен уште во 5 мин, и после исходот беше познат.

Ај па и ќе одлучуваме што е задржување што не, ќе ограничуваме број на додавања во една акција.
Избацете ме од лигава и лечите се. Поздрав. :)

Не сваќам кој е проблемот со тебе ?

Ти ова очигледно не го сваќаш како забава , го сваќаш да неречам како војна !

Ај па и ќе одлучуваме што е задржување што не, ќе ограничуваме број на додавања во една акција.
Избацете ме од лигава и лечите се. Поздрав. :)

Добро ако мислиш дека не е нормално што ти викам да не играме како пи..ки што да ти кажам/ немора да играш.

Kiks |3:2| Teo :vozbud::vozbud:

Првото полувреме ми припадна мене, второто на Тео :)

Добро ако мислиш дека не е нормално што ти викам да не играме како пи..ки што да ти кажам/ немора да играш.
Ем не играв така, а уште ти да ми кажуваш како да играм не бива. Тактиката на Мурињо ftw. Последен поздрав, ајде со среќа во смешнава лига.

ГО ПРОМОВИРАМЕ НОВИОТ ЧЛЕН НА МФЛ- Kobe Bryant 24

Стварно ми е криво сто немозам да продолжам, имам проблеми и со контролите, па и со пачот нешто, ке пробам да средам ама некоја друга прилика, Нека си игра некој што има време и можности да не зимам место, па кога ке оправам работата ке изиграме пријателски или па Купче некое

значи дефинитивно нека го земе некој моето место

Дури сега се вратив бев во Скопје на утакмица!

Дечки фала на тоа што ме примивте !!!

Инаку никот на GameRanger ми е TheBeast ( ѕвер ) !!!
П.С. На сите ви ги имам никовите не треба да ми ги кажувате !!!
Уште еднаш фала и кажете кога да почнам да играм!!!

Дури сега се вратив бев во Скопје на утакмица!

Дечки фала на тоа што ме примивте !!!

Инаку никот на GameRanger ми е TheBeast ( ѕвер ) !!!
П.С. На сите ви ги имам никовите не треба да ми ги кажувате !!!
Уште еднаш фала и кажете кога да почнам да играм!!!

Ајде одма да изиграме со мене ! 5hiny_mkd... и дај ми ID Пошто премногу има со ник TheBeast

MAN-CE-STER - 5H.MKD 1 - 1

МНОГУ ИЗЕДНАЧЕН МЕЧ СО МАЛКУ ШУТЕВИ И ШАНСИ ЗА ГОЛ, ОДЛИЧНИ ОДБРАНИ.

--- надополнето ---

KOBE BRYANT ИГРА НА МЕСТОТО НА ТИШЕ.

--- надополнето ---

МОЖЕ ДА ГИ ОДИГРА СИТЕ НАТПРЕВАРИ ВО ЛИГА ШТО ТИШЕ НЕ ГИ ИГРАЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom