Мафијата од крвавите борби на деца заработува милиони евра

Г

Господ

Гостин
Кочи малце, втор пат ти кажувам дека не е муабетот за деца од 17-18 год. туку за 7 ГОДИШНИ. А ако примеров ти беше за 7-годишно дете, тогаш уште полошо. Повише кажува за професорите и за школото отколку за малиот. Каква зона сумрака ебате беља, 50 луѓе со дипломи да не можат да излезат на крај со копиљ од 7 години??? Не зезај.
Ако некој е за во КПД Штип него ни Бог а ни Никола Груевски нема да му помогнат.Муабетот е дека има 7+...
Не значи дека се само 7 годишни или пак дека најстарите се со по 12.
Значи ги има и постари...а да спомнав и цигани,баш имам видено 6-7 годишно циганче кај МНТ како шмрка лепак.
Читни го и линкот што го поставив.
Дечишта вршат арамилак...
10 годишни па нагоре
Да не зборам за Албанската мамлазана во,на пример АСУЦ...мислиш дека ги бива за школо?
Па жити бога со пиштоли и ножеви во школо одат.
Нема лек за таквите не 50 не 100,1000 доктори на наука не можат да им го доведат акалот на таквите.

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Ако некој е за во КПД Штип него ни Бог а ни Никола Груевски нема да му помогнат.Муабетот е дека има 7+...
Не значи дека се само 7 годишни или пак дека најстарите се со по 12.
Значи ги има и постари...а да спомнав и цигани,баш имам видено 6-7 годишно циганче кај МНТ како шмрка лепак.
Читни го и линкот што го поставив.
Дечишта вршат арамилак...
10 годишни па нагоре
Да не зборам за Албанската мамлазана во,на пример АСУЦ...мислиш дека ги бива за школо?
Па жити бога со пиштоли и ножеви во школо одат.
Нема лек за таквите не 50 не 100,1000 доктори на наука не можат да им го доведат акалот на таквите.
Види, ја сум од оние генереации за кои важеше дека поштените тепачки се здрави и дека „така се расте„. Нит се фалам нит се жалам, поентата ми е дека немам ништо против некоја заушка за дотерување на памет, а богами ни против добар ќотек за бараби, па макар тие биле и малолетни. И секако не сакам на врата да ми се појави некоја од НВО затоа што малиот сум го пратил по пиво и цигари.
Дури немам ништо против ни 20-годишни без иднина да учествуваат во нелегални борби, ако мислат дека тоа им е шанса да си го средат животот. Нивен избор, ме заболе за тоа.
Ама брате, организирани тепачки на деца од 7 до 12 год. е болно. Нема друг збор за тоа. Забава за богати фрикови на кои све друго им е досадно - и жени и патувања и спорт, од све им е преку онаквото па си бараат вакви алтернативни возбуди. Е па ако им е толку досадно нека размрдаат салцето малце и нека влезат сами во ринг.

Ова ме подсетува на еден случај во Италија од пред 20-на години, кога видео игрите беа мислена именка кај нас. Копиљана фрлала големи камења од надвозник и утепале брачен пар во кола. Кога ги фатија, испадна дека се работи за деца на богаташи и полни куќи „занимации„, со ферарија во гаража , на кои пази, им се здосадило се па сакале да пробаат „нешто ново„. Е тоа е моронизам на млади години и потенцијална публика за вакви „спортови„.

Г

Господ

Гостин
Тоа се деца кои општеството не може да ги издржи.Тој ако бил криминалец на 10-12 ќе биде и на дваесет и кусур.Тоа му е нему животот.
Мафијашите земаат деца кои никој нема да праша каде се оти никој не ги ни сака.
Тоа дете и така еден ден ќе биде орнамент во Шутка или Идризово и ќе сади зелка вака барем државата ќе профитира и од таквите,за разлика од сега коа се што таквите прават е зулум.
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=47776&kategorija=7

Kajgana Shop

На врв Bottom