Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
Па.. висок сум 183 цм а имам од прилика 72-73 кг... многумина ми викаат дека треба да се здебелам... ама јас не сакам зошто до пред неколку месеци имав 120 кг.. :/ и од тогаш ме фати страв и едно кило да ставам на мене...

Имам 16 години висок сум 190 и тежок 77 не ми треба многу да се здебелувам со оглед на тоа дека сум рукометаш тaман сум си моментално работам на тоа да си ја подобрам мускулатурата бидејки сме на одмор (после завршувањето на есенската сезона секогаш не следува 3 месеци одмор кој што завршува на 10-ти во понеделник) и се здебелив малце па тоа е одличен повод за бодибилдинг се надевам дека ќе ја постигнам посакуваната фитнес форма :)

P.S- веќе 6-ти месец вежбам и кога ќе застанам пред огледало се гледаат некој промени конкретно на градите не многу ама на рацете,грбот,стомачните и нозете сум фит 100%

Па.. висок сум 183 цм а имам од прилика 72-73 кг... многумина ми викаат дека треба да се здебелам... ама јас не сакам зошто до пред неколку месеци имав 120 кг.. :/ и од тогаш ме фати страв и едно кило да ставам на мене...

за неколку месеци ослаби 50 кг ?? :nesvest:

Visoka sum 170

Teska sum 50 kg

Mnogu sum slaba BMI <18.5

Se e na nervna baza - znam - rabotam na toa - pozitvni ishodi zasega slabo

Inaku, psiho-fizickite sposobnosti mi se na zavidno nivo

163 висока i 49 тешка :)
Јас мислам таман си е.Колку ми е значит погодено телово мх мх мх.
Мама само ме напињат да се здебелам...-.-
Ама проблем ми е шо ко ќе слабеам,слабеам цела(и меше и гз и цицки),а ко ќе се дебелам само во стомаков се дебелам :(

Ама проблем ми е шо ко ќе слабеам,слабеам цела(и меше и гз и цицки),а ко ќе се дебелам само во стомаков се дебелам :(

Пууууу па ти ко џенцката моја си....за жилет и 2 прста прашина и бегаш у висина...дја извиши се малце мајке ми...:pos2:

Пууууу па ти ко џенцката моја си....за жилет и 2 прста прашина и бегаш у висина...дја извиши се малце мајке ми...:pos2:

Шо зборвиш море таман висина си е то :D
Рачунај со штикли 10 cm и колку дечко ми сум :icon_lol:

:olee:

Иначе висок сум 176( растам уште де:)) тежок 56-57 кила.

ПС. Барам женска 160-170цм висока, циц*ња, гзе, тело се да си има, ѓоа манекенка. Јас сум: силен:sport1:, убав(лол), храбар:pred: и се остало што го сакаат девојчињата:)

ППС. Се боревме со Квазимодо кој е поубав...

190/115 :helou:

--- надополнето ---

Visoka sum 170

Teska sum 50 kg

Mnogu sum slaba BMI <18.5

Se e na nervna baza - znam - rabotam na toa - pozitvni ishodi zasega slabo

Inaku, psiho-fizickite sposobnosti mi se na zavidno nivo

Ако си убава и на 18-23 години си точно за мене
:smir:

Шо зборвиш море таман висина си е то :D
Рачунај со штикли 10 cm и колку дечко ми сум :icon_lol:

Ете...плукната ко женската си ми..после ќе ме мкне по улица не можела да оди штиклата висока била..:back:

Ja sum 170, sose 62kg na mene.
Problemi, slabo.
Situacii, povisoka ili ista sum so 90% od mazhite, koga sum na shtikli xD
Ae ostanete mi debeli (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom