Фала шо ми кажа сеа знам. А девојкава знае дека тоа што го прави е неправилно дури и повеќе од моево НЕ ЗНАМ? Можда ти ќе и кажеш или ќе ја подржиш.. лолA што може да се очекува од човек кој гледа Велики брат? Како тебе на пример.
ЧОВЕЧЕ ТИ НЕ ЗНАЕШ ДА ПИШУВАШ ПА СИ НАШОЛ ДА СЕ БУНИШ!!! Не знам се пишува одвоено!!
Ти имаш завршено факултет? Ако не, зошто само ломоташ? Ако да, се гледа колку те научиле, основни работи што се учат во второ одделение не ги знаеш. Па и ќе деградира од горе бе паметниов.
Он топик (и ова го пишувам само колку да не ми се избрише постов). Не го гледам шоуво, малограѓанштина ми е, глупаво ми е, и немам зборови со кои би го опишала. Попрво реклами би гледала саат време отколку ова.
може жената е урбан филозофТочно дека има и случаеви каде што со факултет се простаци/чки. Меѓутоа во ерата кога жената се бори за еманципација т.е се избори што друго може да се очекува од жена која има завршено средно образование и во нејзиниот профил како знаминање стои: Домаќинка. ??
@ RocknRolaa незнам дали си маж или жена. Доколку си жена со завршено средно образование и мојот пост те погоди, извини! И неможеш да тврдиш дека луѓето со средно образование повеќе "разбираат"(што би рекла ти) или пак се на исто ниво. Односно неможеш да кажеш дека интелектуалните способностисе на исто ниво, има случаеви не дека не но тоа не е случајсо дотичната домаќинка Маријана. Всушност сите знаеме на кое ниво е образовниот процес во регионов така да си стојам позади моето мислење од претходниот пост.
:pos2: Бидејќи имат дневна задача се направени во старци-старечки дом па Мила е БАБА :nesvest: Никола дедо, има чистачки доктори и сл. Јасно е сеа...:helou:Зашо на оваа Мила и е бела косата ?