Големиот брат - нова сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A во отпадот отиде
Сораја.

Како новата станарка ???:kesa:а што е финатата со нинџата .....?

Да не ве лажам,, кога видов кој е нинџата сум се утепал од смеење,, каква фацка е стариов :pos:

Ја не го гледам шоуво веќе ептен ми стана дебилно и досадно исти фори им праат на учесниците како и лани и прехлани ништо ново

Педерот во отпадот треба да се УБИЕ!!!

У куќава барем ја како што пратам нема ни еден специјалка така како Драгица претходната година пример да праи некој глупости , да се кара... Овде сите се ок , има јаки женски не ко претходната година сите габори. Не се дешава ништо посебно у куќава не барем сеа за сеа.

Многу послаба сезона од ланската. Сите овде се мирни и не прават ништо, а лани беа сите уникатни и интересни како Драгица, Карло, Кики, Вики, Мануел, Јована.

Лелел морав...
Оваа година све цицлести машала надарени бааги, али онај од селоно што е истрескан у сораја ми крај на програмата, и оние џуџенцана, мада и нашето момче физикус има бомбон, е сеа не глеам толку да знам дали има и грам памет, ал може и ќе фатам има време 100 и кусур дена, а она плавата со кратката коса ми е нај ок, онаа па мажената, жива не изебана кутрата, предосеќам дека има да се откости... али ај да не се надевам попусто.. нели да видиме што ќе донесе денот. :)

Зошто мислам дека Лестер ќе ја спрца Драгана кога ќе се видат ?
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom