Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некоја недела пишав резултати, како можам да видам колку и кои сум ги погодил?
Некој?
Друже одамна се откажав јас од кајгана тип играта ... 2 недели заборавив да типувам и си реков џабе е веќеHaCkEt_MaN druze kaj si?
te nemase ova nedela![]()
Имам прашање зошто не може да се типува на нерешено во ЛШ и ЛЕ кога ова се први натпревари? Плус и нема врска што се први натпревари затоа што може и двата да завршат нерешено, на пр. 0-0 и 1-1![]()
Ама во примерот кој го наведов нема продолженија ниту пенали. Понатаму оди тој кој го постигнал тој еден гол во гости. Ме интересира како ќе може јас да фатам на играва два вакви резултати, 0-0 на првиот натпревар и 1-1 на реваншот, ако немам право да типувам на нерешено?Па баш дека се први натпревари може да има нерешено.
Ако се втори тогаш мора да има победник, ако го прочита известувањето горе пишува дека и головите во продолженијата и пеналите ќе се сметаат.
Ама дека ова се први натпревари у нок-аут фазата треба да смее да се игра нерешен резултат. Ваљда немој од надлежниве ќе пројде на темава да го попрае тоа.