Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Леле, германциве на кои највише се надевав, ме уништија колово! едвај 3 поена имам од нив:tapp:

Првпат типувам и

tipovi1296054496.jpg

7 бода :)

Ги убив французите колово. 14 бода од пет утакмици
AC Arles-Avignon Paris St. Germain
1:2 (3 бод.) 1:2

SM Caen AJ Auxerre
2:0 (3 бод.) 2:0

Lille RC Lens
2:1 (2 бод.) 1:0

Girondins de Bordeaux OGC Nice
2:0 (3 бод.) 2:0

AS Monaco FC Olympique de Marseille
0:0 (3 бод.) 0:0

I like it.

Ова коло Серија А ја убив.Ова постигнување е мој рекорд засега(и мислам едно од подобрите достигнувања воопшто досега).
очеток Дома Гости Вашиот тип Резултат
вчера, 18:00 Udinese Calcio U.C. Sampdoria
2:0 (3 бод.)
2:0
вчера, 20:45 Cagliari Calcio Juventus
0:0 (0 бод.)
1:3
денес, 12:30 Bologna F.C. Calcio Catania
1:0 (3 бод.)
1:0
денес, 15:00 Genoa C.F.C. A.C. Milan
1:1 (3 бод.)
1:1
денес, 15:00 Brescia Calcio A.S. Bari
2:1 (1 бод.)
денес, 15:00 U.S. Lecce U.S. Palermo
0:1 (1 бод.)
2:4
денес, 15:00 S.S.C. Napoli A.C. Cesena
2:0 (3 бод.)
денес, 15:00 Parma F.C. ACF Fiorentina
1:1 (3 бод.)
денес, 15:00 S.S. Lazio A.C. ChievoVerona
2:0 (0 бод.)
Засега одлични 17бодови колово за излегување на првата позиција во Серија А.
Се надевам дека вака ке продолжам.

3 бода лапнав од Хихон - Барса, а 2 компира од другиве два натпревара :icon_lol:

17 бода ова коло во Примера и прво место во тотално рангирање за 2011. Не е лошо. :)

Имам прашање зошто не може да се типува на нерешено во ЛШ и ЛЕ кога ова се први натпревари? Плус и нема врска што се први натпревари затоа што може и двата да завршат нерешено, на пр. 0-0 и 1-1:toe:

Имам прашање зошто не може да се типува на нерешено во ЛШ и ЛЕ кога ова се први натпревари? Плус и нема врска што се први натпревари затоа што може и двата да завршат нерешено, на пр. 0-0 и 1-1:toe:

Па баш дека се први натпревари може да има нерешено.
Ако се втори тогаш мора да има победник, ако го прочита известувањето горе пишува дека и головите во продолженијата и пеналите ќе се сметаат.

Ама дека ова се први натпревари у нок-аут фазата треба да смее да се игра нерешен резултат. Ваљда немој од надлежниве ќе пројде на темава да го попрае тоа.

Па баш дека се први натпревари може да има нерешено.
Ако се втори тогаш мора да има победник, ако го прочита известувањето горе пишува дека и головите во продолженијата и пеналите ќе се сметаат.

Ама дека ова се први натпревари у нок-аут фазата треба да смее да се игра нерешен резултат. Ваљда немој од надлежниве ќе пројде на темава да го попрае тоа.
Ама во примерот кој го наведов нема продолженија ниту пенали. Понатаму оди тој кој го постигнал тој еден гол во гости. Ме интересира како ќе може јас да фатам на играва два вакви резултати, 0-0 на првиот натпревар и 1-1 на реваншот, ако немам право да типувам на нерешено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom