Како постои секс за една вечер, а сите жени го осудуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Од споменативе форумџики во уводниот пост, leandra си го кажа своето... ја чекаме Crazy In Love, да се произнесе по темава :smir:

WOWWWW Вие уствари мислите дека постои млада и атрактивна женска во Скопје која што немала секс за една вечер???

Hahahahaha! Oh! AHAHAHA! OOOOOOH!

*панталони*

OOOOOOOOHOHOHOHO!

AHAHAHAHA!

Ahahahaha.

Haha.

Hee.

Hoo.

Hnnnnnnnnng.

Се дупат.

Охооо ите како се дупат.

Освен можеби само некои крајно религиозни жени. Тоа да.

(Феминистки не ме убивајте:) )

е добро де... ваљда не се онакваат женско со женско... значи има и машки така? колку женски толку и машки...

да би имало опција да пишат како АНОНИМНИ ја гарантирам дека ке си се расприкажат.. стари милади не е битно !!!

Нормално.. кога ке видиш тоа ти е балканскиот менталитет.. ако е женско одма муабети едно друго трето оговарања па дури и измислувања и надополнувања на приказната. абе исто ко расипан телефон !!!

а инаку искрено ако гледаме реално зашо да неможат женски те да си живеат живот ко шо праиме и ние машките... колку ние сакаме секс толку и они.. нормална работа - против природа неможеш да одиш
Ах. и да.. браво за девојките кои го прават тоа и око не им трепнува што ке кажат од страна !!! секоја чест за нив !!!

Јас познавам девојки и жени кои токму така си го живеат животот, но.....не членуваат на форуми по интернет и не шкртаат постови ваму - таму туку си го живеат животот сосема активно и реално, транспарентно и онака како што сакаат за разлика од форумските „часни сестри“.

од кај време па да седнат на нет и да напишат некој пост.....

Јас познавам девојки и жени кои токму така си го живеат животот, но.....не членуваат на форуми по интернет и не шкртаат постови ваму - таму туку си го живеат животот сосема активно и реално, транспарентно и онака како што сакаат за разлика од форумските „часни сестри“.

Нормално... тоа време што го трошиме ние за форуми вамте тамте они си го искористуваат поинаку

Од споменативе форумџики во уводниот пост, leandra си го кажа своето... ја чекаме Crazy In Love, да се произнесе по темава :smir:

Не ги осудувам другите луѓе, секој со својот живот, кој што сака да прави, никогаш не сум рекла ништо за луѓето што имале секс за една вечер, но мојата животна философија е во спротивност со сексот за една вечер.

Јас не го чекам принцот на бел коњ, но го чекам момакот кој ќе направи да се осеќам убаво и сигурно и кон кој ќе имам чувства за да имам секс со него.

Ете го мојот одговор. :)

Ете ја и Крејзи :)
Јас и она сме црно бела комбинација,вечно! :icon_lol:

Сексот за една вечер е како рандом скокање банџи без да знаеш дали падобранот ќе ти се отвори или не :icon_lol:
во поглед на своето вагинал/пенисуидно здравје :)

Еднаш се живи, секој нека прави како му одговара. Ако на некого му е добро да го практикува, сескот за една вечер не го осудувам.

Не чини, ќе го засака човек па ќе бара и втора вечер.

Јас не го чекам принцот на бел коњ, но го чекам момакот кој ќе направи да се осеќам убаво и сигурно и кон кој ќе имам чувства за да имам секс со него.
Е тоа е бараш нешто нематиријално, а сакаш да го почуствуваш со материјално (физичко) чувство за допир.

Јас сум пијан или пет пати цитирав?

Решил ѓаволот да НЕ се се*са само за една вечер... Наравоучение: Е*ете се жени да не ве земе ѓаволот! =))

Та машки та женски, му се ебава на луѓето, не прајте безвеза муабети.

Pa mislam ne treba da se generalizira,ali smetam deka postojat zenski koi go praktikuvaat ,toa e intima i nema zosto javno da zboruvaat za toa,a i nema potreba da se laze isto taka nisto strasno i loso ,koj sto go ispolnuva neka pravi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom