Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Од споменативе форумџики во уводниот пост, leandra си го кажа своето... ја чекаме Crazy In Love, да се произнесе по темава :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е добро де... ваљда не се онакваат женско со женско... значи има и машки така? колку женски толку и машки...
да би имало опција да пишат како АНОНИМНИ ја гарантирам дека ке си се расприкажат.. стари милади не е битно !!!
Нормално.. кога ке видиш тоа ти е балканскиот менталитет.. ако е женско одма муабети едно друго трето оговарања па дури и измислувања и надополнувања на приказната. абе исто ко расипан телефон !!!
а инаку искрено ако гледаме реално зашо да неможат женски те да си живеат живот ко шо праиме и ние машките... колку ние сакаме секс толку и они.. нормална работа - против природа неможеш да одиш
Ах. и да.. браво за девојките кои го прават тоа и око не им трепнува што ке кажат од страна !!! секоја чест за нив !!!
Јас познавам девојки и жени кои токму така си го живеат животот, но.....не членуваат на форуми по интернет и не шкртаат постови ваму - таму туку си го живеат животот сосема активно и реално, транспарентно и онака како што сакаат за разлика од форумските „часни сестри“.
Од споменативе форумџики во уводниот пост, leandra си го кажа своето... ја чекаме Crazy In Love, да се произнесе по темава :smir:
Е тоа е бараш нешто нематиријално, а сакаш да го почуствуваш со материјално (физичко) чувство за допир.Јас не го чекам принцот на бел коњ, но го чекам момакот кој ќе направи да се осеќам убаво и сигурно и кон кој ќе имам чувства за да имам секс со него.
Сега конечно можеме да кажеме: „Цело е кога има се“...Ете ја и Крејзи
Јас и она сме црно бела комбинација,вечно!![]()
Ете ја и Крејзи
Јас и она сме црно бела комбинација,вечно!![]()