Како да подесам DNS на Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата Boyka
  • Време на започнување Време на започнување
а како ја отвараш онда кајгана ? да не ја знаеш ip адресата па така пристапуваш ? :) :)

контејнер
само некои од страните не ги отвара како што се: фацебоок, tocka.com.mk, youtube.com итн.
dark hacker
адресите точно ги напишав , а интернет користам од овој државниот во стив.

доколку имаш во конфигурација подесено днс сервер кој не постои, ти нема да можеш да пристапиш на ниедна страна....

Епа пиши како да подесам днс сервер кој постои

boyka сине, тоа што ти не можеш да пристапиш на фејсбук и други страници не е до подесувањето на днс серверот
почитувај ја забраната што ја поставил администраторот, и биди среќен што имаш воопшто пристап на интернет

boyka сине, тоа што ти не можеш да пристапиш на фејсбук и други страници не е до подесувањето на днс серверот
почитувај ја забраната што ја поставил администраторот, и биди среќен што имаш воопшто пристап на интернет
АНОН јас би ја почитувал забраната но кога и другите 1000 студенти би ја почитувале. Како тие ги подесиле днс серверите и можат да ги отварат сите страни?
мора да постои начин и јас тоа да го сторам.поз

--- надополнето ---

Или користи прокси ;)
А што е тоа прокси :)

Или пиши 8.8.8.8 па види дали ќе работи.

АНОН јас би ја почитувал забраната но кога и другите 1000 студенти би ја почитувале. Како тие ги подесиле днс серверите и можат да ги отварат сите страни?
мора да постои начин и јас тоа да го сторам.поз
ондак си можел нив да ги прашаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom