Erepublik - помогнете на еМакедонија

F

FuckYouAll

Гостин
Жабариве востание кренаја, и сега требит да ги остајме да си земат реон назад ?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Претседателов нека си нацрта шума и нека се изгуби...французите за два дена не чистат од кај нив..жабариве ќе прекршат договор (веќе почнаа) ...ќе не ЗБРИШАТ од кај нив..јас овој месец НЕ СЕ БОРАМ се додека не се смени претседателов,или пак работите не тргнат на подобро...за џабе не мавам!

F

FuckYouAll

Гостин
Ако излезит нешто и изгубиме пола од она што го освоивме во Италија појќе не се укл. на еРепублик.....:toe:

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Незнам што ќе правиме уште 20-тина дена со прецедателов...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
што сакате кога деца ја водат државата....

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Највише ми е криво оној Demigod_mk шо се откажа од кандидатура... Па мораме сеа ова детиштево да го трпиме. Ко да игра Red Alert ебате...

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Доста мрчите.... знајте што..... Не дека го бранам претседателот вистина е дека направи неколку грешки посебно денеска што немаше никој на емкд-арми незнам колку саати и еден тенк од нивна страна ни еба мајката. Конгресот е тој што донесува закони а мнозинството се од ОеМ така да и да сака да направи нешто човекот без подршка од конгресот не може ништо. И доста се залетувате дека сме нешто посебно јаки пошто имаме 100 играчи со 3000+ сила, комшиите имаат по 1000+ играчи со 3000+ сила и ако некој реши озбилно да не нападне не три дена туку три месеци ке не држи под окупација

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Нема шанси да иаме 100 играчи со над 3000 сила. Не ми текиње како беше тоа страната кај што се гледаше силата, али над 30 не верувам дека иаме.

М

Мартин`

Гостин
Доста мрчите.... знајте што..... Не дека го бранам претседателот вистина е дека направи неколку грешки посебно денеска што немаше никој на емкд-арми незнам колку саати и еден тенк од нивна страна ни еба мајката. Конгресот е тој што донесува закони а мнозинството се од ОеМ така да и да сака да направи нешто човекот без подршка од конгресот не може ништо. И доста се залетувате дека сме нешто посебно јаки пошто имаме 100 играчи со 3000+ сила, комшиите имаат по 1000+ играчи со 3000+ сила и ако некој реши озбилно да не нападне не три дена туку три месеци ке не држи под окупација
Лол конгресот е крив а ? кој закон до сега му го одбиле де кажи ..

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ајде одговорете ми.

Смеам ли на една IP адреса ,т.е. од ист компјутер да играм два или повеќе акаунта ? Дали со тоа ги кршам правилата на еРепублик ?

М

Мартин`

Гостин
Ајде одговорете ми.

Смеам ли на една IP адреса ,т.е. од ист компјутер да играм два или повеќе акаунта ? Дали со тоа ги кршам правилата на еРепублик ?
Смееш пример има некои со по 2-3 во фамилија, само не треба ништо да си праќаш измеѓу нив.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Нема шанси да иаме 100 играчи со над 3000 сила. Не ми текиње како беше тоа страната кај што се гледаше силата, али над 30 не верувам дека иаме.
http://erep.maxihellas.com/ само што деновиве не може да се прави ападејт така да податоците се од пред неколку дена....
и во право си, толку се околу 30-тина горе долу.

Лол конгресот е крив а ? кој закон до сега му го одбиле де кажи ..
Не велам дека конгресот е крив. Ама ако не сака претседателот да покрени иницијатива за некои работи може опозицијата да пушти предлог закон. Не мора цело време да се чека на Индија. Реалноста е таа, не одат работите како што треба ама не треба целата вина да се префрла на еден човек.

М

Мартин`

Гостин
Не велам дека конгресот е крив. Ама ако не сака претседателот да покрени иницијатива за некои работи може опозицијата да пушти предлог закон. Не мора цело време да се чека на Индија. Реалноста е таа, не одат работите како што треба ама не треба целата вина да се префрла на еден човек.
Конгресмените немаат скоро никаква можност да ја управат државата, ете економистите предложија нови даноци - ги прифатија, и донации цело време пуштаат. И не го кривиме само претседателот туку цела влада 10-тина играчи што се. 3-та држава по ред сме според приходи, еден куп работи се ветија а ништо не исполнија ни нова единица, ни подобрување на ММ.

Kajgana Shop

На врв Bottom