Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам ку2 фирма за билети!
али со новиве промени на маркет највеќе за 33 може да се стави па ако сака некој да ја земе ќе ја купи за 33 од маркет а другото преку донација ќе го прати...
ако сте заинтересирани напишете ми порака на ереп filozof123 ми е ник...
може и замена за неколку фирми за жито...

Имам една мисија, ми бара 5 пушки и 8 тикети. Што добивам откако ќе ја завршам?

Кога ќе сакаш да купуваш пушки да ми пишеш...за членовиве од форумот секогаш некој денар подоле ги давам..:salut:

Продавам ку2 фирма за билети!
али со новиве промени на маркет највеќе за 33 може да се стави па ако сака некој да ја земе ќе ја купи за 33 од маркет а другото преку донација ќе го прати...
ако сте заинтересирани напишете ми порака на ереп filozof123 ми е ник...
може и замена за неколку фирми за жито...

Ова 33 значи 3 Злато? :)

Не пиша колку ја продаваш. :)

барам работник за минимум левел Мастер..и да не биде копиљ секогаш со 90+ сила да работи.... specanz

1 GOLD = 125.99 MKD

wtf!?
Yea, baby...

Јас мислам дека така е подобро. Ако ништо друго, барем ќе натрупаме пари кога ќе паднат цените и ќе имаме корист. :)

Браво бе, страхливци. Не посмјахте да атакувате Б'лгарија сами, не посмјахте да атакувате Г'рција сами...но когато Б'лгарија се бие срешту Турција, Иран, С'рбија и помага активно на всичките си с'јузници - вие атакувате. И после ште имате наглостта да ми говорите за чест и достојство..

Браво бе, страхливци. Не посмјахте да атакувате Б'лгарија сами, не посмјахте да атакувате Г'рција сами...но когато Б'лгарија се бие срешту Турција, Иран, С'рбија и помага активно на всичките си с'јузници - вие атакувате. И после ште имате наглостта да ми говорите за чест и достојство..
Ај ке ве снајде иста судбина како Хрватите не се нервирај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom