GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Ама колку се мултиња е прашањето? Мислам дека повеќе ќе не надгледуваат админиве сега пошо иаме држава, сакаме да бидеме појаки и ќе пазат со мултите.
Па нема многу. Јас имам само уште еден акаунт -> Мартин Давитковски. Други немам.Ама колку се мултиња е прашањето? Мислам дека повеќе ќе не надгледуваат админиве сега пошо иаме држава, сакаме да бидеме појаки и ќе пазат со мултите.
А ти вратија нешо од старите акаунти? Голд, фирми и слично?Па нема многу. Јас имам само уште еден акаунт -> Мартин Давитковски. Други немам.
Не, само Мартин ми го вратија, останатото си го зедоа. Уа, доле влад.. овај, админи!А ти вратија нешо од старите акаунти? Голд, фирми и слично?
А чекај малце, Мартин Давитковски акаунтот сосе организациите не беше на Мартин Давитковски т.е. Ајсшутер?Не, само Мартин ми го вратија, останатото си го зедоа. Уа, доле влад.. овај, админи!
Ivan_Vancho_Makedonski бил задолжен за тоа.New citizens today 198
Чекајте јас да почнам да праќам до сите членови на мои групи да видите шо ќе биде ...:tv:New citizens today: 282
Да, Ivan Vancho Makedonski е виновникот прати порака до сите членови на неколку фејсбук групи каде што е админ, и еве го резултатот..
Пиши порака на организацијата "Macedonia Red Cross" ќе ти помогнат.Да го ебам... нов систем на борба имало... ми падна здравјето на 22, како да се излечам? Не можам храна да купам...