Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
......парите рушат бариери.....кај кого се парите,тој кажува што е најдобро.......за пари човек се продава,........а не знае дека е уште едно јагне изманипулирано.......

што мора јавно да искажува,кога знае какви реакции ќе предизвика::::::
Уште еднаш ќе ти повторам:
Ако сакаат да протестираат, никој не може да ги спречи....

А минорни се, ситна боранија мочковци- нема ни 1000 љуѓе излезени.
Биле 8.000 иљади вчера, аман бре- Белгради и шира околица се скоро 2 и пол милиона луѓе

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Епа така размислуваат и понатаму за жал одреден број на припадници на Небесниот Народ.
За среќа и за нечија жал, сепак се минорни.

Нели сватија дека со такво однесување што добија. Кој модел беше она на Нокиа потсети ме.....
Како беше она, Није мала , није мала на Београд спала.

Епа нека повелат и даље Србиве, нека гласаат за такви опции - ако треба корење ќе јадеме.
Ама нешто задњиве 8-9 години, слабо гласаат за такви опции.
Иако додуша моменталната Власт во Србија направи еден куп срања и лоповлуци, сепак ситуацијата е чиста
.........е од вакви европејци ми се сере,..................да не беа ЕУ и нивните толку добри вредности,за што ќе викаше дека е добро и одлично и неизбежно,за која унија ќе викаше дека таа ни е ветената земја.........изманипулирани овци...............цел живот некој да те клеца ти на крај доброволно ќе му го :drk:аш

L

Liberation

Гостин
А дали некој пренесуваше за АНТИ-ГЕЈ ПАРАДАТА што се одржа ден пред оваа на која излегоа над 8.000 луѓе?
Анти-геј парада? Прв пат слушам.

Јас колку знам, синоќа имаше Семејна поворка, која нема ништо заедничко со денешниот настан.

Освен што можеби идејата ја добиле од парадата педерска... Гледаш која креативност будат педерите.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Уште еднаш ќе ти повторам:
Ако сакаат да протестираат, никој не може да ги спречи....

А минорни се, ситна боранија мочковци- нема ни 1000 љуѓе излезени.
Биле 8.000 иљади вчера, аман бре- Белгради и шира околица се скоро 2 и пол милиона луѓе
тоа кажи им го нив,.............бидејќи кај нас повеќе има сератори како тебе отколку луѓе кои подржуваат или не подржуваат нешто/.............али јбг мнозинство сте вие

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
ти глуп си или тренираш...........врати се наназад неколку поста,не само да бидлаш постови..........и реплицирај му на некој друг
Каде да се вратам бе несреќо една. Повтори уште 5-6 пати колку сум глуп, ќе ти олесни.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Како иде парадата денес?Има некое клипче,ме мрзи да барам?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Абе бате, можам да ти држам часови по европско право, не се секирај. ЕУ без разлика што своите корени ги има во Заедница за јаглен и челик, денес не е само економска унија во која све се врти околу парите. Европската Унија е конфедерација која споделува културни и цивилизациски вредности.
Најдобриот виц некогаш слушнат, па добро треба да избркаме и ние Ромите, треба да лажеме за нашиот буџетски дефицит, да забраниме да се носат бурки, да не се градат џамии, да слободно може да се дрогираат луѓето во парковите(Шведска), да се забрани витаминот Ц т.е да се прогласи за нелегална супстанца како хероинот (тоа е сега имплементирано во Шведска и Германија), за Еу членките Балканот, Блискиот, Средниот Исток се пример за цивилизација, имаме ние култура тука може не сме многу по работата, ама за да го славиме животот за тоа сме најдобри. Незнам што добро односно кои се тие 'културни и цивилизациски' вредности што они ги имаат а ние ги немаме, крај крава што е толку специјално да си во Еу, сите јадат иста лоша храна (кујните на овие простори се далеку подобри од тие таму) едвај крпат крај со крај исто како кај нас се многу понервозни и незнаат што треба да прават со животот, па им треба психијатар за да им каже, Да психијатрите се измислени таму не кај нас, ние ја имаме фамилијата за тоа. Единствена добра работа е за тоа што може да се патува ништо друго. И сеуште се радувам што не сме во Еу, а мислам и дека нема да бидеме бидејќи можеме да трпиме многу работи ама промена на култура, идентитет и вредности на овие простори тешко, една работа која некогаш е добра, а некогаш и доста лоша е нашиот национализам. И да се во Еу се врти околу парите, таму влегуваш и стануваш дел од потрошувачите, луѓе без идентитет само со една мисла троши максимално. Е брате ако ти сакаш таму терај ние тука може ќе живееме малку поскромно, ама тоа ќе го проживееме квалитетно.

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Најдобриот виц некогаш слушнат, па добро треба да избркаме и ние Ромите, треба да лажеме за нашиот буџетски дефицит, да забраниме да се носат бурки, да не се градат џамии, да слободно може да се дрогираат луѓето во парковите(Шведска), да се забрани витаминот Ц т.е да се прогласи за нелегална супстанца како хероинот (тоа е сега имплементирано во Шведска и Германија), за Еу членките Балканот, Блискиот, Средниот Исток се пример за цивилизација, имаме ние култура тука може не сме многу по работата, ама за да го славиме животот за тоа сме најдобри. Незнам што добро односно кои се тие 'културни и цивилизациски' вредности што они ги имаат а ние ги немаме, крај крава што е толку специјално да си во Еу, сите јадат иста лоша храна (кујните на овие простори се далеку подобри од тие таму) едвај крпат крај со крај исто како кај нас се многу понервозни и незнаат што треба да прават со животот, па им треба психијатар за да им каже, Да психијатрите се измислени таму не кај нас, ние ја имаме фамилијата за тоа. Единствена добра работа е за тоа што може да се патува ништо друго. И сеуште се радувам што не сме во Еу, а мислам и дека нема да бидеме бидејќи можеме да трпиме многу работи ама промена на култура, идентитет и вредности на овие простори тешко, една работа која некогаш е добра, а некогаш и доста лоша е нашиот национализам. И да се во Еу се врти околу парите, таму влегуваш и стануваш дел од потрошувачите, луѓе без идентитет само со една мисла троши максимално. Е брате ако ти сакаш таму терај ние тука може ќе живееме малку поскромно, ама тоа ќе го проживееме квалитетно.
Не биди сигурен,

87% од македонските граѓани се ЗА влез во Европска Унија.
Така да......

--- надополнето ---

Мора да биде толерантен кон вас, иначе ќе го немаше срањето. :toe:
Како тоа мислиш на нас.
Јас сум 100% стрејт, тоа го покажуваат делата :)

Ама не сакам да се забранува можност за протест.

А ти Бато узми пасош следеќи пут када ќеш ичи за Нови Сад. Треба ќе ти, неќеш прочи у Војводину. Ускоро ќе бити државна граница тамо... :)

Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
АБЕ НЕМА ШТО ДА СЕ ДИСКУТИРА НА ЕБАНАВА ТЕМА ДА ВИ ЕБАМ СВЕ ЖЕНСКО ВИ ЕБАМ ТОА ПЕДЕРИШТАТА СМРДЛИВИ .

НЕМАЛЕ ОНИ ПРАВА НЕМАЛЕ ОВА НЕМАЛЕ ОНА , КОЈ КУР САКАТЕ БЕ , ДА ГО СЛАВИМЕ ВАШАТА БОЛЕСТ ( ПЕДЕРСТВО ) ? ПРАЗНИЦИ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ? ДА НЕ САКАТЕ ДРЖАВЕН ПРАЗНИК ДЕН НА ПЕДЕРЛАНАТА ?
ЗЕМЕТЕ ЕБЕТЕ СЕ ВО СМРДЛИВИТЕ ‘ГЗОВИ КОЛКУ САКАТЕ ДОМА НИКОЈ НЕ ВИ БРАНИ БЕ , ДА УМРЕТЕ ЕБЕЈЌИ СЕ ВИ ЕБАМ ТОА ПОРЕМЕТЕНИТЕ ИЗРОДИ

НЕ БИЛО БОЛЕСТ , ХАХАХААХ , ДА ТАКА ВАС СЛУЧАЈНО ВИ ТЕКНА ЈАС САКАМ ДА БИДАМ ПЕДЕР И ЌЕ МИ ГО СТАВААТ ВО ГЗ ! АКО НЕ БЕШЕ БОЛЕСТ И БЕШЕ ПРИРОДНО НЕМАШЕ ДА ПОСТОИМЕ , ВИ ЕБАМ ЗАОСТАНАТИТЕ !

ПОСЛЕ ТОА ШТО Е СЛЕДНО , ДЕН НА ПЕДОФИЛИЈАТА ( И ТОА НЕ Е БОЛЕСТ НЕЛИ ? ) ??? ВИ ЕБАМ ТОА ПОРЕМЕТЕНИТЕ , АБЕ ХИТЛЕР САМО ЗА ВАС БЕ , АУШВИЦ И ТРЕБЛИНКА !

А ти либератион СЛОБОДНО излези прошетај во чаршија со твоето ПЕДЕРСКО партнерче , само моли се да не те налеташ на мене еве на пример .

ШТО ТРЕБА СЕА НИЕ НОРМАЛНИОВ НАРОД ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПАРАДА ЗАШТО СМЕ НОРМАЛНИ ?

АЛОООООООООООО

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Покажуваа курои во Белград денес??? Дај брзо снимка, сакам да видааааам :vozbud:

Ти како што имаш право со девојка да излезеш низ чаршија фатени за раце, и јас имам бре.

А за пореметеност... па аман читни малку медицина и психијатрија. Од поновата... после Втора светска.
Цитирај го целиот пост а не се прави паметен да го цитираш само тоа што тебе ти одговара...
сега не покажуваа курои ако ви се дозволи да парадирате за 10 години ќе покажувате исто како што е тоа на запад...

И ич не ме заболе мене што кажува некоја понова медицина, таа понова медицина уште малку ќе каже и дека педофилијата не е пореметување...

епа е бе друже ТИ како ГЕЈ си ПОРЕМЕТЕН.

Биди си геј ама дома не на улица.
А да се шеташ фатен за рака и да се љубиш со дечко ти на улица каде што гледаат и мали деца е неможе тоа... Ја би бил прво што би ти го пукнал носот да те начекам така да правиш на сред улица

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
АБЕ НЕМА ШТО ДА СЕ ДИСКУТИРА НА ЕБАНАВА ТЕМА ДА ВИ ЕБАМ СВЕ ЖЕНСКО ВИ ЕБАМ ТОА ПЕДЕРИШТАТА СМРДЛИВИ .

НЕМАЛЕ ОНИ ПРАВА НЕМАЛЕ ОВА НЕМАЛЕ ОНА , КОЈ КУР САКАТЕ БЕ , ДА ГО СЛАВИМЕ ВАШАТА БОЛЕСТ ( ПЕДЕРСТВО ) ? ПРАЗНИЦИ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ? ДА НЕ САКАТЕ ДРЖАВЕН ПРАЗНИК ДЕН НА ПЕДЕРЛАНАТА ?
ЗЕМЕТЕ ЕБЕТЕ СЕ ВО СМРДЛИВИТЕ ‘ГЗОВИ КОЛКУ САКАТЕ ДОМА НИКОЈ НЕ ВИ БРАНИ БЕ , ДА УМРЕТЕ ЕБЕЈЌИ СЕ ВИ ЕБАМ ТОА ПОРЕМЕТЕНИТЕ ИЗРОДИ

НЕ БИЛО БОЛЕСТ , ХАХАХААХ , ДА ТАКА ВАС СЛУЧАЈНО ВИ ТЕКНА ЈАС САКАМ ДА БИДАМ ПЕДЕР И ЌЕ МИ ГО СТАВААТ ВО ГЗ ! АКО НЕ БЕШЕ БОЛЕСТ И БЕШЕ ПРИРОДНО НЕМАШЕ ДА ПОСТОИМЕ , ВИ ЕБАМ ЗАОСТАНАТИТЕ !

ПОСЛЕ ТОА ШТО Е СЛЕДНО , ДЕН НА ПЕДОФИЛИЈАТА ( И ТОА НЕ Е БОЛЕСТ НЕЛИ ? ) ??? ВИ ЕБАМ ТОА ПОРЕМЕТЕНИТЕ , АБЕ ХИТЛЕР САМО ЗА ВАС БЕ , АУШВИЦ И ТРЕБЛИНКА !

А ти либератион СЛОБОДНО излези прошетај во чаршија со твоето ПЕДЕРСКО партнерче , само моли се да не те налеташ на мене еве на пример .

ШТО ТРЕБА СЕА НИЕ НОРМАЛНИОВ НАРОД ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПАРАДА ЗАШТО СМЕ НОРМАЛНИ ?

АЛОООООООООООО
Пост на место :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Според мене кој што сака нека биде, ако сака и марсовец нека е, трисексуалец ако сака нека биде ама не може некој кој има пореметени хормони,НЕНОРМАЛНИ, да ми парадира на сред улица и со тоа да натера дел од народот да го прифати ненормалното како нормално, ова особено важно е за нашите децакај кои ке се создаде конфузија на тоа што е нормално а што не е.
Тоа е исто ко да ги собереме од бардовци лудацине, и да ги пуштиме на сред плоштад да урлаат, и утре ние тоа да го прифатиме како нормално па и ние така да се однесуваме неартикулисано.
Тоа не доаѓа у предвид. Давам едно гоолемо НЕ за ваквите НЕНОРМАЛНИ паради.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.888
Поени од реакции
2.112
Секој си е тоа што си сака, геј или стрејт воопшто не ме интересира, негово си е. Али парадирање на улици, тоа е за да те боде во очи. Ако си геј биди си геј, али не да скокаш по улици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom