Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.420
Погрешно те сватив , дубоко ти се извињавам :)
Нема проблем:smir:...и така ние сме за у контејнер, иаме фобии, треба да не иселат од Македонија, да не стават на клада...само затоа што кога сме ја скинале првата не сме иделе со транспарент по улици и не сме праеле парада.
Абе нека тераат така со паради ама тоа луѓето ги иритира, не им е сеедно. на крају краева, нека праат што намислиле, целта со ова не се постига, се прави контраефект. Сами се виновни за тие контраефекти.

L

Liberation

Гостин
У маало има сигурно 10%, според статистиката...ниеден не е понижен, истепан, малтретиран. На работа сигурно има макар 7-8%...ниеден не е навреден врз основа на тоа што прави со себе, ниту удрен или избркан. На лагите...
Колку % од нив јавно кажале дека се геј?
Колку од нив мора да кријат дека се геј, за да го задржат работното место, да бидат поштедени од исмевања, да спречат да бидат цел на физички напади, деградација во кариерата...?

Кога ќе дознаете кој се е геј, тогаш ќе видиме колку сте толерантни. Вака со спречување за себедекларирање, лесно ви е. Како ноевите, ако не гледаат, мислат дека нештото не постои.

M

Mario Gómez

Гостин
Жал да ти е за луѓето, остај шо се гејови, остај што се ретардирани па мислат дека ако се слечат голи ќе добијат права, па плус се и Срби, не им е лесно. :(

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не ми е јасна само потребата од себепокажување и докажување низ улиците низ метрополите преку "парадите" (ако толку имаат ќеиф нека се приклучат на некоја воена парада).

Колку што знам хетеро, педофилите, зоофилите итн немаат вакви паради.
Абе модерно е да си геј бе, ин е, модерно е да си Европеец (или тз Еурогеец) ама и модерно е и да те тепаат на плоштад.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ќе ги снема педерите , ако ги сакаш тргни на железничка и утре тамам ќе бидеш у Београд да ги браниш.
не дека ги бранам , туку ова со насилствово и тепањево е претеризам ...... ДИВЈАЦИ!

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Спремни се Бонбоните, е сеа прашањето е дали Херба или Ментос ама во игра се и Харибо гумените......
Добро фраеру фала што пиша дека сум згрешил..али тие бонбоните у гз можам да ти ги стаам и да осетиш малце ментол...копиле глупо:nerv:

--- надополнето ---

a sho treba? tie da mi prchat kuroj onde na sred ploshtad?:kesa: (Izvinete na izrazov) So koja cel pravat parada?

Кај прочита ти друже дека јас ги поджувам педери?али ок те разбирам..Иначе они знаат зошто прават,никој неможе да ми забрани јас што правам на улица или на плоштад..мое право е тоа!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добро фраеру фала што пиша дека сум згрешил..али тие бонбоните у гз можам да ти ги стаам и да осетиш малце ментол...копиле глупо:nerv:

--- надополнето ---

Кај прочита ти друже дека јас ги поджувам педери?али ок те разбирам..Иначе они знаат зошто прават,никој неможе да ми забрани јас што правам на улица или на плоштад..мое право е тоа!
zatoa ke jadat chotek

L

Liberation

Гостин
Зошто тешко на нив што се родиле такви? Па хомосексуалците кои се прифатиле себе си, живеат потполно нормален и среќен живот.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Не треба да јадат ќотек, имаат легитимно право да демонстрираат како и сите други.

Проблемот е што и тие, и власта и опозицијата (условно речено) го политизираат настанот. А настанот душа дал да се ќарат политички поени на сите страни кои пак носат пари.

Еве направија контра “семејна парада’’ во Белград, а пејат за Косово? Ако е за Косово работата, треба да излезат да демонстрираат кога ќе дојде Хилари Клинтон, не да се силат на 200 души.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.873
Поени од реакции
10.384
Зошто тешко на нив што се родиле такви? Па хомосексуалците кои се прифатиле себе си, живеат потполно нормален и среќен живот.
До кај 40-50 кога цркаат од сида. И што е со изразот хомофобични? Фобија е страв, а од педер страв тешко...само гадење.

L

Liberation

Гостин
Не треба да јадат ќотек, имаат легитимно право да демонстрираат како и сите други.

Еве направија контра “семејна парада’’ во Белград, а пејат за Косово? Ако е за Косово работата, треба да излезат да демонстрираат кога ќе дојде Хилари Клинтон, не да се силат на 200 души.
Треба, треба да јадат ќутек, тие мажишта српски треба некако да си лечат фрустрации. Кога беше војната на Косово, свиткаа опашките, ама затоа колкави мажи се кога тепаат “мала група педера“...

--- надополнето ---

До кај 40-50 кога цркаат од сида. И што е со изразот хомофобични? Фобија е страв, а од педер страв тешко...само гадење.
Абе види, сите будали цркаат од СИДА.

Хомо-фобија. Мислам јасно е... Пошто мнозинството не е баш сигурно во своето стрејтерство, се плаши да не се зарази со педероцефалитис ако се дружи со веќе заболени. Знаеш, како грип есенски...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Треба, треба да јадат ќутек, тие мажишта српски треба некако да си лечат фрустрации. Кога беше војната на Косово, свиткаа опашките, ама затоа колкави мажи се кога тепаат “мала група педера“...
Аххх браво "мн добар" заклучок... по твоите неколку постови ти си или Албанец или не разбираш многу работи што се случија тогаш.

Ах да или геј...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Педери се ,не можеш да ги мењаш или да им забраниш да бидат тоа што се,ама парада????
Сакам да им се случи исто како и првите 2 обиди и уште полошо!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom