Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Па не можеш да збориш за нешто шо не го гледаш. Не можеш да кажеш дека е нешто убаво или неубаво ако не го следиш. А ако ти е за инат да не се контраме ич, еве ти реков кажи еден дел кај шо не е во право или прави огромна грешка?
Имам гледано 2-3 емисии и видов дека:
1.Целта на емисијата на Јофе е да сере за власта.
2.Со тоа серење му лиже гз на газда Велија (во келија).
3.Велија му лиже гз на сране со цела своја тв меѓу другото и со Јофе поточно го користи за свои политички цели.
4.Јофе е или толку глуп па не разбира дека го користат или му одговара да го користат.
5.Јофе има многу глуп хумор, да се изразам појасно очаен му е хуморот. Ако може тоа да се нарече хумор воопшто?
6.Тоа што го зборува му е научено напамет значи не искажува свое мислење туку мислење на Вељо.
7.Не е за на тв.

Доволно ли е?:wink:

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Не ми е.
Дај линк кажи ми каде греши. Имаш петсто линка по јутјуб, овде само плукаш неосновано.
Значи не си глеал негова емисија или од инат збориш? Па и бебенце ќе ги примети точките што ги набројав.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.467
Поени од реакции
7.909
Јофе го правеше истото и на форумов, ама поради премногу негативен фидбек, реши да отиде на медиум кој го следи помалку интелигентна публика и каде што не може да му реплицираат и да му кажат колку хуморот му е за никаде.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи не си глеал негова емисија или од инат збориш? Па и бебенце ќе ги примети точките што ги набројав.
Сум ги гледал сите, затоа ти викам пушти линк кај шо греши или ќути.
Јас сите тие точки ќе ги срочам во едно - поентата на емисијата, да се пронајдат грешките во неделните излагања од политичарите, да се срочат во 15 мин и да се покаже на нив со прст. А тоа што некоја партија се нашла во моментот на власт не може да се обвнини тој, пошто тие се во фокусот на целото наше општество.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.467
Поени од реакции
7.909
Ајде Др.Чејс како негов голем фан, дај ми линк каде што укажува на грешки на политичари од опозицијата.

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Јофе го правеше истото и на форумов, ама поради премногу негативен фидбек, реши да отиде на медиум кој го следи помалку интелигентна публика и каде што не може да му реплицираат и да му кажат колку хуморот му е за никаде.
Јофе е регистриран на форумов? Фејмоус јофе е регистриран тука? Може ник негов? :D
Со болд се согласувам!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.467
Поени од реакции
7.909
Јован мислам дека му беше јузерот. Неговите мислења мислам дека тешко ќе ги најдеш бидејќи најголем дел беа во Политика подфорумот, а тој е моментално затворен целосно.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ајде Др.Чејс како негов голем фан, дај ми линк каде што укажува на грешки на политичари од опозицијата.
Јас ветувам дека ќе ти дам таков линк до вечер пошо сум зафатен сеа. Ти се научи да оценуваш според содржината на емисијата, а не според убавината (според тебе) на водителот?
Пошо како на пример тебе би ти било ако ти ги оценувам твоите фотографии според твојата убавина

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Фала Tonchie :)
Dr.Chase кој го оценува по убавина? Прочитај ги уше еднаш точките и после донесувај избрзани заклучоци !

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Фала Tonchie :)
Dr.Chase кој го оценува по убавина? Прочитај ги уше еднаш точките и после донесувај избрзани заклучоци !
темава има 20 страни МаседонианГрл, дискусијата има историја :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.883
Поени од реакции
83.045
Највише шо мрзам на форум коа било која дискусија ќе се сведе на лични параметри (изглед, родители и сл.), како на пример на оној realen шо нон стоп некои му префрлаат дека мајка му била Гркинка.
Овој пример тука е баш тоа.
Dr Chase претеруваш. На форум не се оди таму кај шо си тргнал,може лесно да се отиде предалеку!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.428
Поени од реакции
6.074
Голема работа ако го истепале или голема работа дали вредело да го гледаме или не ,незнам што му давате значење на нешто безвезно ...ако не ви се допаѓа неговиот хумор како мене што не ми се допаѓа менуват канал и не го гледам ,лесно е , а не да отворам тема на форум и да развивам дискусија за ништо...

Незнам што не отворите тема за онаа грдана реклама против незнам ни кого беше со човекот со гангрената и таа бабата....се погоди да ја пуштат додека јадев ...за тоа што ми следеше да не коментирам.
Си стојам на мислењето ,не ми се допаѓа неговиот концепт и си менувам програма, а не да го тупам на форум колку бил јак или колку бил катастрофа.

Kajgana Shop

На врв Bottom