Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Кретенско држење на телото, вештачки движења, извештачен говор и плус тоа што го збори изгледа ко да му го пишува некој што нема завршено основно. Дете од претшколска возраст може да исмејува на поинтелегентен начин.

Убаво рече некој на почетокот на темата дека никој нормален не го гледа Јофе.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Кретенско држење на телото, вештачки движења, извештачен говор и плус тоа што го збори изгледа ко да му го пишува некој што нема завршено основно. Дете од претшколска возраст може да исмејува на поинтелегентен начин.

Убаво рече некој на почетокот на темата дека никој нормален не го гледа Јофе.
Ама...и ти напиша...дека си го гледал...упс!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Упс... некој е буквалист на форумов :D.

Точно дека сум му ја видел емисијата затоа и пишувам за неа ама тоа не значи дека редовно ја следам. На тоа се однесуваше болдираната реченица.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не си гледал нешто и да коментираш добиваш реплика, како може да коментираш нешто што не си гледал?

Да си го гледал нешто и да искажеш негативна критика добиваш коментар зошто си го гледал?

Несфатливо.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Упс... некој е буквалист на форумов :D.

Точно дека сум му ја видел емисијата затоа и пишувам за неа ама тоа не значи дека редовно ја следам. На тоа се однесуваше болдираната реченица.
Можеш да прецизираш што точно значи "сум му ја видел емисијата"-можеби си "видел" една цела, пет минутки, 30секунди, две-три цели...? Од колку гледања се стекнува мислење дали Јофе ќе пие бокс или не?
Има некој што редовно ја следи? Ако има, пак браФо за Јофе!

Не се плаши, сите имаме некогаш ненормален момент :)

--- надополнето ---

Да не си гледал нешто и да коментираш добиваш реплика, како може да коментираш нешто што не си гледал?

Да си го гледал нешто и да искажеш негативна критика добиваш коментар зошто си го гледал?

Несфатливо.
Тоа е финтата денес, не гледаш-како на кој му одговара. Него, друго беше муабетот-да се пие бокс или да не се пие, прашање е сега...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
како само ми оди на живци овој ЈоФе :tapp:
ќе си го папне кај и да е

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Можеш да прецизираш што точно значи "сум му ја видел емисијата"-можеби си "видел" една цела, пет минутки, 30секунди, две-три цели...? Од колку гледања се стекнува мислење дали Јофе ќе пие бокс или не?

--- надополнето ---

Тоа е финтата денес, не гледаш-како на кој му одговара. Него, друго беше муабетот-да се пие бокс или да не се пие, прашање е сега...
Уф,

Употреби малку логика. Реков дека сум ја гледал емисијата и изнесов мислење за неа. Тоа значи дека сум гледал доволно за да имам мислење за неа. Какво значење има колку од емисијата јас сум видел со муабетот што го правиме?

Јофе очигледно ќе пие многу боксови без разлика дали мене ми се свиѓа емисијата или не.

П.С.

За болдот, да ни ти се зачестуваат во последно време? ;)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Уф,

Употреби малку логика. Реков дека сум ја гледал емисијата и изнесов мислење за неа. Тоа значи дека сум гледал доволно за да имам мислење за неа. Какво значење има колку од емисијата јас сум видел со муабетот што го правиме?

Јофе очигледно ќе пие многу боксови без разлика дали мене ми се свиѓа емисијата или не.

П.С.

Не сакаш да признаеш дека си гледал ПОВЕЌЕ од една? Тоа е? Пази што ќе кажеш, некој може да помисли дека редовно гледаш А1...

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не сакаш да признаеш дека си гледал ПОВЕЌЕ од една? Тоа е? Пази што ќе кажеш, некој може да помисли дека редовно гледаш А1...
Јас гледам редовно А1, само не кога има нешто од домашна или балкансака продукција на програмата.

Иначе да ти одговорам на прашањето за кое очигледно се фати ко давеник за сламка. Еднаш иам налетано на Јофета наш, се мачеше да биде смешен на тема лавовите на мостот Гоце Делчев. Не му идеше. Свртев, не ја догледав ни таа емисија.

П.С.
Да погодам, следно што ќе кажеш е дека не сум гледал доволно за да сфатам колку е он најдобар, најинтересен, најсмешен и најубаФ... или ќе бидеш покреативна и ќе ме прашаш дали гледам турски и шпански сапуници ако не гледам балканска продукција?

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
For fuck`s sake,who the fuck is Јофе !?

абе луѓе...се воведуваат нови и нови давачки,све живо поскапува,се поголема контрола и социјален притисок локално...а наоколу се легализира педофилија,нафтата ја снемува и се носат фашистички закони како во „1984“...а вие ја редефинирате старата изрека “село гори баба се чеша“...темите во кои се зборува за тоа умираат како бебиња во кински државен центар за сираци...

:tapp::tapp:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Јас гледам редовно А1, само не кога има нешто од домашна или балкансака продукција на програмата.

Иначе да ти одговорам на прашањето за кое очигледно се фати ко давеник за сламка. Еднаш иам налетано на Јофета наш, се мачеше да биде смешен на тема лавовите на мостот Гоце Делчев. Не му идеше. Свртев, не ја догледав ни таа емисија.

П.С.
Да погодам, следно што ќе кажеш е дека не сум гледал доволно за да сфатам колку е он најдобар, најинтересен, најсмешен и најубаФ... или ќе бидеш покреативна и ќе ме прашаш дали гледам турски и шпански сапуници ако не гледам балканска продукција?
Не е ништо страшно ако гледаш турски серии, единствено што можеш да добиеш е некоја емоција...Абе, дај озбилно сеа, мислиш дека ми се е*е за Јофе? И дали ти гледаш А1 и што гледаш (кога гледаш А1), дали си налетал на Јофе у живо или на ТВ-кого го боли ку**ц...и дали ти е смешен или не, дал е убаФ, дали има голем и такодаље. Поентава е дека ТРЕБА ДА СЕ ПОЧИТУВА РАЗЛИЧНО МИСЛЕЊЕ И ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЛИНЧУВААТ ОНИЕ ШТО НЕ НИ СЕ ДОПАЃААТ (по било која основа). Капиш?
Ај читни малце подоле, ќе разбереш, не биди мрзлив и не прескокнувај... :)

--- надополнето ---

For fuck`s sake,who the fuck is Јофе !?

абе луѓе...се воведуваат нови и нови давачки,све живо поскапува,се поголема контрола и социјален притисок локално...а наоколу се легализира педофилија,нафтата ја снемува и се носат фашистички закони како во „1984“...а вие ја редефинирате старата изрека “село гори баба се чеша“...темите во кои се зборува за тоа умираат како бебиња во кински државен центар за сираци...

:tapp::tapp:

Неаме, за жал, толкав потенцијал-овдека е црно или бело...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.287
Поени од реакции
30.613
Ми се пушташ? :)...ууу Darling, не е место тука-сети се, темата е Јофе, ор вот евер...:)
бејб, прашањево беше со поинаква смисла, ама ти изгледа си ја сватила онаа при срце шо ти е :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606

--- надополнето ---

Полека бе женски го утепавте чувеко...:music3:

--- надополнето ---

Уф,

П.С.

Абе кажи дека навиваш за ВМРО и крај на програмата ебаго, шо туку ја тегните... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom