Фан Клуб: Јувентус

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Моџи повторно ја поздрави одлуката Конте да биде нов тренер на Јуве:

„Знам дека Андреа Ањели лично го направи изборот, тој го избра Конте. Тој е правилниот избор. Кога беше во Јуве како играч, тој веќе беше тренер на теренот на кој играше. Беше многу јасно дека тој ќе стане тренер. Конте има иновативни идеи. Тој е млад, има играчко минато и тој веќе ја има демонстрирано својата вредност.“

Исто така изјави дека Валтер Мацари не е ништо подобар од Дел Нери. линк
Истиве приказни беа и за Ферара, фалби фалби и на крај клоци.Стварно незнам што се случува, до толку ли немаат идеја како да донесат искусен шампионски тренер.На Конте му давам 5 натпревари и после тоа иста прича, повредите ќе му бидат криви, судиите , тревата и сл.За жал ќе има повторно кинење нерви а и со трансвериве не сме ништо подобри.:toe:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.758
Поени од реакции
8.016
Никој не рече дека Конте не е наша легенда, но сепак не значи дека ќе го повтори успехот и како тренер. Сеуште е млад за кај нас. Подобро Ферара отколку Конте.

Да беше Ферара тренер оваа сезона, убеден сум дека ќе оствареше подобар резултат од Дел Нери.

Незнам зошто воопшто се двоумат за Ван Гал, одличен тренер е, има искуство... плус мислам и самиот изјави дека нема зошто да го одбие Јуве.

Ама то е, глупа управа :uvo:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Никој не рече дека Конте не е наша легенда, но сепак не значи дека ќе го повтори успехот и како тренер. Сеуште е млад за кај нас. Подобро Ферара отколку Конте.

Да беше Ферара тренер оваа сезона, убеден сум дека ќе оствареше подобар резултат од Дел Нери.

Незнам зошто воопшто се двоумат за Ван Гал, одличен тренер е, има искуство... плус мислам и самиот изјави дека нема зошто да го одбие Јуве.

точно така ,потсети се на марадона ,многумина го сметаат за најдобар фудбалер на сите времиња а со големи маки успе да ја внесе аргентина на светско првенство каде што од германија изгуби 4-0 .

С

сашенко

Гостин

Не го ставив видеото за тоа, ако ме прашуваш мене јас би го одбрал Ван Гал.

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
20
Поздрав до сите. Ве читам од време на време па сакав да напишам нешто за Конте па видов дека и акаунт сум имал
Вака....Конте е легенда на клубот тоа е јасно. Еве што има освоено со јуве
With Juventus:

со други зборови освоил све што можело да се освои. Разликата помеѓу него и ферара е што Конте бил 5 години капитен. а тоа не е малку. и имал големо влијание врз тренерот(липи и анџелоти во тоа време) во врска со тактиката. Или што би рекол чичко моџи уште тогаш бил тренер.

Кај Ван Гал не ми се свиѓаат методите. Тони јасно кажа дека сакал да си оди од баерн затоа што овој во соблекувална си го вадел за да им покаже колкав маж е и некои слични постапки што според мене се малце настрани.
Ван Гал е подобар и поискусен дефинитивно и тој можеби најмногу ни треба за да им дојде памет на играчиве наши но сепак јас би го одбрал конте.

P

PewDiePie

Гостин
Па таков шлакнат му треба на јуве,со кур низ соблекувална да ги брка за да го сфатат сериозно пошто не е еднаш се случило од чиста победа без три бода да си одат од натпревар. А за искуство и тактичко знаење може лекции да му држи на Конте.

F

FuckYouAll

Гостин
Недела немат да давет пренос за Јуве, милан ќе го давет.:tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Дека Удинезе се бори за Л.Ш. комбинирано ќе ја даваат со Лацио. :toe:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.758
Поени од реакции
8.016
И така ништо нема да се случува, врска немаме од фудбал... една акција не знаеме да направиме.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
сега имааат оправдување не му пиши на газдата хахаххаха

--- надополнето ---

И така ништо нема да се случува, врска немаме од фудбал... една акција не знаеме да направиме.
во право си го играме најбавниот фудбал во цела европа .
Важно се тшиме со трансфер вестите пасторе,агуеро,тевез,бастош хахахах .

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ne mora da ne davaat na Telma :salut:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас мислам дека е доста со овие маливе тренери ни треба капело или липи или хидинк но еве моџи изјави дека конте е добар за јуве дека го има тој победнички дух но ке видиме после завршувањето на оваа сезона шо ке биди

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.623
Пирло најверојатно е првото засилување на Јувентус. Неговиот агент изјави има уште некои мали работи да ги договорат со Јувентус.Изјави дека за неколку дена ќе ја направат одлуката,но истакна дека Јуве е главен кандидат.линк

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Зарате алтернантива за Агуеро.
и на крајот ќе се задоволат со Матри .... според мене мали се шансите за Агуеро да го видиме во црно белиот дрес затоа што Реал,Челзи и Ман Шити се подготвени да одобрат далеку поголеми средства за него .... доколку играчот сака да продолжи да се развива подобро е за него да заигра за Јувентус и да добие лекции од фудбалер како Алесандро Дел Пиеро кој сигурно може полесно да го аклиматизира на Калчото .....знаејќи дека парите го вртат светот ....

Kajgana Shop

На врв Bottom