Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
го немам тефтерот на Марота да знам како ќе заврши случајов :toe: има опција да се донеси Пирло кој ќе бара солидна плата,економски поисплатливо е ангажирањето на Пирло - нема обештетување туку нешто повисока плата,за Акви треба околу 16 милиони евра обештетување. мислам дека подобро за тимот ако се бира меѓу двата е Пирло кој е далеку подобар организатор од Акви.....ако е во можност да заиграат двата заедно немам ништо против
Бате не ми кажвај приказни шо ги знам. Поззајмицата на Акви завршва на 30 ама до 15 Мај е официјалниот крај за да се искористи опцијата за откуп. МАрота 10 тефтери не го спасваат со неговите економии.
Барав дали некој има некакви вести за Акви од денес.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако имаше таква работа сигурно ќе имаше официјално излагање,така да....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
ДЕНЕС ИСТЕКВА ОПЦИЈАТА ЗА ОТКУП НА АКВИЛАНИ , НЕШТО ИНФО??
Марота пред почетокот на претходниот натпревар со Киево изјави дека ако Ливерпул не ја намалат сумата од 16 милиони за Аквилани, тогаш нема да се откупи.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Se nadevam deka ke zaigra Giovinco vo Juventus stvarno e dobro deteto brzo e se snaoga sega so paga na dueli toa e drugo :) Ali kako so znam on izjavi deka nema namera da se vrakja vo Juve deka vo Parma mu bilo 100000% podobro pa sega ostanuva nie da vidime letovo so kako ke bide

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.579
Да не знаете кои легенди ќе се појават на дуелот со манчестер?

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
афелаи чини 5 милиона евра а би добиле многу квалитетно крило и би вложиле во екстра играчи .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Марота пред почетокот на претходниот натпревар со Киево изјави дека ако Ливерпул не ја намалат сумата од 16 милиони за Аквилани, тогаш нема да се откупи.
Сметам дека тоа беше притисок врз Ливерпул за да се спаси некое миљонче, а Ливерпул (Далглиш) изјавија дека и тоа како добро ќе им дојди Аквилани назад. Така да ... останва да видиме шо ќе се случи. (Пирло воопшто не го сметам за алтернатива за Аквилани)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Сметам дека тоа беше притисок врз Ливерпул за да се спаси некое миљонче, а Ливерпул (Далглиш) изјавија дека и тоа како добро ќе им дојди Аквилани назад. Така да ... останва да видиме шо ќе се случи. (Пирло воопшто не го сметам за алтернатива за Аквилани)
се сомневаш во неговите квалитети,возраст или ??

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
Марио Скончерти, новинар и трансфермаркет експерт на Sky, изјави дека Јуве не е повеќе заинтересиран за тренерот на Наполи,Мацари. линк

С

сашенко

Гостин
Марио Скончерти, новинар и трансфермаркет експерт на Sky, изјави дека Јуве не е повеќе заинтересиран за тренерот на Наполи,Мацари. линк
И кога имаше шпекулации не верував дека има нешто стварно.Немаше шанси да дојде кај нас.Ке си тера тој со наполи и следната година...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.490
Se nadevam deka ke zaigra Giovinco vo Juventus stvarno e dobro deteto brzo e se snaoga sega so paga na dueli toa e drugo :) Ali kako so znam on izjavi deka nema namera da se vrakja vo Juve deka vo Parma mu bilo 100000% podobro pa sega ostanuva nie da vidime letovo so kako ke bide
Дечкото е лузер !!

Не е играч за големи екипи и неможе да се справи со притисок, пичка у душа. Као Џилардино, Миколи, Гуркуф и ред други играчи !!

Значи не е само Ферара, типот не се наметна кај 2 тренери пред Ферара, а више ги има 24-25 мислим. Заебите го него, гледајте Јуве да си купи класа играчи, овие ваквите нека играат у Парма, Киево, Џенова, Лацио и остали нишеразредни екипи !!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Дечкото е лузер !!

Не е играч за големи екипи и неможе да се справи со притисок, пичка у душа. Као Џилардино, Миколи, Гуркуф и ред други играчи !!

Значи не е само Ферара, типот не се наметна кај 2 тренери пред Ферара, а више ги има 24-25 мислим. Заебите го него, гледајте Јуве да си купи класа играчи, овие ваквите нека играат у Парма, Киево, Џенова, Лацио и остали нишеразредни екипи !!
фала за советите,но никој не зборува за класа играч - какви му се потребни на Јувентус ,но поради скратениот буџет НЕ БЕА ДОНЕСЕНИ ВО ПРЕТХОДНИОТ ПРЕОДЕН РОК ! токму последните постови ми се за ослободувањето од клубот на Диего и Џио играчи кои сигурно ќе ја направеа дали Јувентус ќе играше наредната година во ЛШ или не

Kajgana Shop

На врв Bottom