Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ги победевме Катанија и Фиорентина сега само 3 бода ќе ни бегаше Лацио и меѓусебниот дуел ќе решаваше за 4тото место .. Али дрва си се дрва ...
EJ DALI KE NE DAVA UTRE NA TELMA gledam nema na programata![]()
Што убаво да се чита деновиве по интернет све јаки имиња се поврзуваат со нас.Агуеро, Пасторе, Бензема, Бастос готово веќе дошол кај нас, Тевез дури некои го споменвуаа, ова ке сме направела она ке сме направеле.Толку ке сме добиле волку ке сме вложеле, толку ке дал газдата.Абе читам бројките и вестите и нешто ме познато ми делува све.Дежа ву ли е мајката си викам или пак ова се истите работи од лани а? Што викате вие?Гледам доле датата од годинва си викам море не сонувам ова од денес ке дае а и гледам на сајтовите денешни дати така ке да е.Ова нови вести ќе да се.Незнам што толку мерак фрлија на нас во последниве неколку години ама искрено кога нема што да се пише и кога нема вести ајдее за јуве нешто ке пишеме они имаат историја имаат навивачни мора тие нешто да читаат и да се надеваат дека нешто ке се смени имаат богати газди ке пишеме ајде што има врска.Оној кажал вака, оној пишал вака, трет нешто додал, петти лошо превел, шести лошо пренел и ајдееееее.Ни се знае кој го води орово ни како се игра ама битно сите играме некако.Мене денес ми кажаа дека газдата на јувентус ке инвестирал 150 милиона, некој тука претгодно пиша дека ке биде 100 милиона а пред некој ден читав на туто јуве и како што сватив јас од веста тоа они предлагаа толку да вложи газдата и се надеваа дека тоа ке го кажат на состанокот за кој беше целиот текст всушност.И се одржа состанокот и што дознавме.Разговарал Андреа со тренерот сериозно како и претходно со сите тренери и за волку време ке одлучеле дали ке остане или ке си оди, повторно исто како и со претходните тренери, и повторно јаки имиња од тренери и некои аматери и некои средна класа што би рекол јас ни горе ни доле.Луѓе што чекаат шанса да се покажат или да увидат кај всушност им е местото.Во нашиве случаеви сите сватија дека местото им е подоле на помали клубови ама пошто политиката на клубот е да станеме и ние таков некој тогаш супер ни се тренериве и играчите немора ништо да менуваме.Искрено доколку јувентус добие 100 милиона летово за трансфери од газдата и доколку донесе некое звучно име во нападот јас ке се соблеќам гол на плоштад и ке шетам цел ден така, со знаме на јувентус и ке пејам ги пејам химните наши.Ама тешко да се случи такво нешто, така да пропаѓа убавата идеја.Ништо од спектаклот на плоштад.Предвидувам уште еден мизерен трансфер период и уште една лоша сезона, единствено стадиончето ми е мерак да го видам и да видам како играме на него.Чекам алекс некој гол да даде таму и кваљарела едвај чекам да се врати.Ама се ми се чини нас нападот за следната година ке ни биде Ква-Ква и Матри.Крсич крилце, бастос ако дојде да не веруваш, и маркизио ке остане на средина со мело или ако он иде ке дојде некој шупак пак.Е бекови сигурен сум дека ке донесеме некои ама десен само, лев ке го остават Де Чеље тоа сигурен сум и киело бончучи и буфон се надевам ке си останат и тоа е тоа.Некој млад може ке дојде за измени ако не ги пратиме на позајмици а кај нас доведеме други како и што се правеше последниве 2 години.Мизерија.....
--- надополнето ---
А преродба спомнувааат.Ништо од тоа верувајте.Пак со некои генијални идеи ке излезат летово и ке прават некои очајни обиди и се на се ништо нема да искочи и ке земеме некои на ризик така демек ајде може вака ке играат добро и пак ке лупаме глава од зид.
Колку што читнав, потпишале... и велат ќе ни донеле многу трофеи :nesvest:Што направија браќава потпишаа ли или како Пизон ќе отидат некој повеќе инфо за нив?
http://www.juvefans.mk/vest/291-so-nas-ke-dojdat-i-trofeite-vo-juve.html
Добро е дел од играчите да се ангажираат и пред почеток на преоден рок после потешко ќе се купат!Спортскиот директор на Хофенхајн потврди дека постои официјална понуда од Јуве за Бек. Се чека на одлука на Бек нареднава недела.
Касно им е сега требаше со Катанија да мислат на тоа а не да се мотивираат против екипи како Лацио а да се опуштаат со Катанија со оваа игра не верувам во ЛШвечер нека покажат дали требаше или не да играат во ЛШ.....Лацио вечер ќе го осигура 4тото место ако победи - значи истото важи и за нив
VECERVA KE BIDE JAKO OCEKUVAAM POBEDA 1-2 :smir:
Ke stavaam 2000 den. za Juve da navivaam uste poveke![]()