Фан Клуб: Јувентус

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Имаа некој план со него, ама не им успеа.Целта на Ањели мислам дека беше Марота летоска ама марота се знае добро со Дел Нери и го предложил како добар тренер кој може да помоне тимот да напредува.Требаше да си остане во сампдорија типот и така им идеше убаво сега и ние се заебавме и он се заеба.Добар тренер е ама за тренер на јувентус ти треба многу повечќе од тоа.Треба да си роден за тоа...талент да си и да нема заебанции со тебе.Ке мора да го сменат сакале или неќеле се надевам ке биде тоа капело зашто немам доверба во никој друг моментално.Може ке го шутнат од челзи анчелоти па ке сака да дојде он е далеееку подобар од дел нери..класи се у питање

Да се согласувам ама не класи туку светлосни години Капело е понапред од овој .... Човекот нема изградено име ( за тренер на Јувентус) со самото тоа немаат и респект играчите, така да и тешко изгледа и ги мотивира.... инаку не знам што друго освен мотивот би бил проблем во денешнава утакмица со лече9 сугурно нее до квалитет).....
Едно ми е само криво....Што ни пропадна уште една година, уште еден експеримент и догодина се ќе мора наново, само се надевам не со шутракот Дел Нери ....... а најмногу ми е криво за ЛШ со ќе гледам тимови како Наполи и Лацио со не се знае квалификации дал ќе поминат .....

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Да се согласувам ама не класи туку светлосни години Капело е понапред од овој .... Човекот нема изградено име ( за тренер на Јувентус) со самото тоа немаат и респект играчите, така да и тешко изгледа и ги мотивира.... инаку не знам што друго освен мотивот би бил проблем во денешнава утакмица со лече9 сугурно нее до квалитет).....
Едно ми е само криво....Што ни пропадна уште една година, уште еден експеримент и догодина се ќе мора наново, само се надевам не со шутракот Дел Нери ....... а најмногу ми е криво за ЛШ со ќе гледам тимови како Наполи и Лацио со не се знае квалификации дал ќе поминат .....
потсети се на сапдорија како се обрука од 0-3 ја смачкаа така и овие тимови ако бидат т.е наполи сигурно ке му ги земат хамсик и кавани и ке ми држат .
п.с знаеш каде беше самдорја минатата година а каде е сега и каде и се касано и пацини .

--- надополнето ---

не ми е јасно рома која е помал клуб од јувенус помалку инвестираше во лето а они се 1 бод моментално пред нас го сменија тренерот кој му влезе во лига на сампиони 1 \8 финале а виа нашиот нилски коњ падна од лига европа под рома сме моментално и уште не е сменет .

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ањели бил бесен по поразот од Лече,и уште вчера разговарал со Дел Нери.Денес треба да има средба со Марота за да се види што понатаму линк

Се шпекулира дека Дел Нери би можел да добие отказ,а како негови наследници се спомнуваат Антонио Конте и Спалети линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ањели бил бесен по поразот од Лече,и уште вчера разговарал со Дел Нери.Денес треба да има средба со Марота за да се види што понатаму линк

Се шпекулира дека Дел Нери би можел да добие отказ,а како негови наследници се спомнуваат Антонио Конте и Спалети линк
за сеа се разгледува ? или по завршување на сезоната ???? иначе ДЕМОНСФАЛЛ

С

сашенко

Гостин
Дечки читав нешто дека ква ква се враќа во арпил.Заздравувал многу побрзо отколку што се очекувало и многу порано ке почне да тренира.Се чека март да помиен и во април ке почне да тренира со полесни тренинзи...Ајде фабиоооо

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
за сеа се разгледува ? или по завршување на сезоната ???? иначе ДЕМОНСФАЛЛ
За сега се разгледува опцијата за смена на Дел Нери.Наводно Ањели бил бесен по поразот од Лече кој не одалечи на 7 бода од 4 место,и можно е Дел Нери да го извлече подебелиот крај.
Сеа за сеа,се се сведува на шпекулација од Тутоспорт,а истата ја пренесе и football-italia

Како и да е,и да остане Дел Нери до крај на сезона,ако не го освои е*аното 4 место,повеќе од сигурно е дека ќе лета во јуни.:toe:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Ма и да освои Скудето (ги молам фановите од другите клубови да не го земаат ова здраво за готово, туку како пример и да не спамираат) за мене човекот не е материјал за во Јуве. Сеуште не можам да сфатам како во првиот дел од сезоната игравме мотивирано, фуриозно, агресивно, и кога губевме знаев дека тимот ќе притисне и во најмала рака ке изедначи, а после само 2 НЕДЕЛИ пауза бродот нагло почнува да тоне.

Точно е дека секој клуб има кризи во текот на годината, ама не се толку нагли и не траат колку нашата, пред се зашто се водени од способни тренери кои знаат да го издигнат тимот. Стојам на зборот дека имаме квалитетен тим, кој со 3-4 екстра засилувања ќе биде и шампионски. Не може некој да ме убеди дека Маркизио, Красич, Бонучи, Келини, Дел Пиеро, Кваљарела, Аквилани и другите не знаат да играат фудбал. Нас ни треба човек што ќе ги фура пред утакмица, особено со помалите екипи, како што би рекол Заев „да јадат живи луѓе“

Кога ќе имаме таков тренер, што јасно ќе им стави на знаење што се очекува од нив, кога води нема да се затвора како пичка, кога губи ќе ги внесе сите напаѓачи знаејќи дека пораз од 1 и 5 гола е исто, е тогаш ќе можеме да зборуваме за титула. Се дотогаш максимумот ќе ни биде 2-3 место.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
извесно е дека ќе има смена на тренерското место и тоа за брз период.....Дел Нери не покажа никаква тактичка зрелост во текот на натпреварите-туку одеше исклучиво со 4-4-2 формација.....за време на мечот тренерот треба да знае кога да нареди тимот целосно да се отвори или затвори-ние тоа досега не го видовме

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не ми се верува. Ливче ми изгореа само они.
де бре ти па било поминало .
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/3199.html
Мирниот ањели изгубил стрплење ,редно беше според мене .Играчите не се трудат многу како на пример повкее треба да трча аквилани ....
Секоја чест за целини дали видовте дека и напад помагаи цела одбрана ја држе
Барзаги е добар генрално
Бонучи и он је добар
Соренсен за 18 год пружува максимум
Красич малку е во пад на формата ама се на се е супер
Матри треба повеке да се залага
Тони треба повеке да се залага .
ПЕПЕ секоја чест за него ,многу е борбен многу трче и прав пример е за цела екипа .

F

FuckYouAll

Гостин
Добро, од сите што сте активни во фан клубов само јас не видов како Аквилани заслужува да го носи дресот на Јуве ?

Ми се чини дека Мело повеќе ја влечи топката напред а не Аквилани, а пак некој топки шо пробвит да ги дајт му се тотална утка, Полсен поубај дават.:toe:
Aко не е така демантирајте ме.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Добро, од сите што сте активни во фан клубов само јас не видов како Аквилани заслужува да го носи дресот на Јуве ?

Ми се чини дека Мело повеќе ја влечи топката напред а не Аквилани, а пак некој топки шо пробвит да ги дајт му се тотална утка, Полсен поубај дават.:toe:
Ако правиме муабет за со Лече, тогаш сите беа катастрофа ..

Член од
17 февруари 2008
Мислења
53
Поени од реакции
5

Апсолутно е така.
Еве имаат шанса Пирло да го земат без пари, ако сака он да доаѓа во Јуве нормално, покрај сите други понуди што сигурно ќе ги има.
Аквилани моментално не вреди 5м, а за да се откупи треба да дадат 15-16 (без разлика дали е на рати или не).
Човекот освен 2 гола и 3-4 добри додавања во цела сезона ништо не направи. И Мело имаше лоши натпревари (Лече на пример), ама дефинитивно повеќе ја прави играта(каква таква) од Аквилани.

Kajgana Shop

На врв Bottom