Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
татататататататата победава е посветена на Моџи копилено шо рече матри бил просечен играч и интер бил појак од јуве толку од мене :vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Честито победа, од срце ви честитам, по срце неможе да биде :)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Абе ова било и ќе биде доста тежок натпревар, многу тешко победуваме на нивни терен. Ако Јувентус игра отворено, тогаш сигурен сум дека ќе тепаме, тоа е моето размислување во врска со утакмицава, инаку ќе биде доста тежок натпревар, незнам дали Красич ќе игра, само од него доаѓа онаа вистинската опасност, за Тони и Матри ич не ми чуе, очекувам Ранокија и Кордоба да ги изедат во поим... Вучинич и Бориело се поим за нив двајца.
Ха-ха

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Иако победивме, нишо не прајме!!! Џабе, ко шинтер се светлосни години пред нас и ќе се пред нас. Нека не ве залажуваат тоа шо Матри даде гол и му го сврти умон на Кордоба, не знае дечкото, Пацини е три класи подобар. Друго, му се погодило денот на Буфон па првпат од ко го пратам Јувентус тој избрана добро. Очекувам следната недела да направи три кикса од Буфон и црвен + пенал. Ето е најдобар напаѓач, колку сите играчи заедно наши вредит џупацон, ама само не му се погоди денот денес... Пак тој Киелини, три чисти немат!!! Незнам јас шо го држиме во тимов уште, нека го продават Марота некаде во Паганезе, Циско Рома, таму некаде нека се земе барем 1000е од него, колку-толку за тревана да платиме... И заборајв да кажам, Интер буквално не растурија, посебно прво полувреме, ама ај ние нанесакање гол дадовме и победивме. Се е џабе сезонава, очекувам за ЛШ да влезиме за 5-6години, а титула би бил ПРЕЗАДОВОДЕЛЕН да видам во следниве 40години!!!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Иначе не знам каков филм си прават фановите на јувентус со Тони и Матри??..што ќе направат тие двата ??..не сакам да коментирам кај нив или во темата бидејќи ќе излези дека провоцирам а всушност ја кажувам вистината, а таа е дека Тони и Матри не се ништо повеќе од просечни играчи..како што напиша Де Грејт Вучинич и Бориело се измислени за нив па Ранокија и Кордоба колку толку се справија со нив..да не зборувам за Менез кој кога игра против Интер исто како Зидан да го гледаме на теренот....па еден фан на Јувентус напиша ''ќе го видите кој е Матри:tapp:''..ние што треба да правиме за Ето и Снајдер ако е таква работата...глупости на кубен..па сега гледам некои фанови од нивниот фан клуб се палат на 5 мај 2002..:kesa:...и на крајот ние сме имале некаков си комплекс од нив...бог да чува се овие фановите на Јувентус..изгледа ги зафати донекаде некој Ивица синдорм па ги разбирам!...
Тоа е тоа шинтерашки памет толку е...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Нот соу заебан некако а ??

И обидов за сарказам ти беше полош и од тој на \ФА/

Иначе ти лича бојеве !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе зошто дотолку си плиток??...зарем не гледаш дека не си воопшто интересен со минатите постови??..Иначе се што напишав погоре е чиста вистина и сеуште стојам на ставот дека се просечни играчи и ништо повеќе..а вие господине јувенташки памет дека имате надпросечна интелегенција и неможиме ние шинтерашите да дебатираме со вам мислам да не се обидувам да барам какви постови имавте пред почетокот на оваа и во ланската сезона дека ќе сте се бореле за титула и не знам што уште......ти ако мислиш дека еден гол со глава на Матри(каде кордоба го остави сам) ќе ме предомисли дека е класа играч си се заебал..ама ајде со кој најдов да дискутирам..Иначе јас воопшто пред натпреварот не тврдев дека Интер ќе победи како некој што беа убедени во тоа!..но ете најде реален пост тука да го ставиш за да испадниш интересен....тоа ти е искомплексиран мозок!..ебате народот!

--- надополнето ---

Ајде Матри..ами што се бламираш со Тони бе???..демек изигра кој знае колку добро ??..ајде разбирам да го вреѓаш Интер во твој фан клуб..ама да вреѓаш лично тоа нема да ти го дозволам..не барем личност која освен ситење(очигледно) на туѓи постови не се обидува нешто иновативно да напиши!....дегенизам!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Уфф, Marley u broke my heart! </3 Не мојме сите да сме интересени ко тебе и не може секој да става слики од мачки... :S И молимте, ако сакаш да ми вратиш нешто, пиши ми на профил, да не ја труеме темава со оф-топик. ОК? Срцко си. :back:

пс. Честито победа, по втор пат. :wink:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ама e накитен Zaebaniot, прав Јувентино сум го направил :pos:
П.С Матататататататри :smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.887
happyandmad.gif
:icon_mrgr

Матри беше она, парченцето што недостасуваше во тимот додека Кваљарела беше во тимот и откако се повреди. Голгетерот што го немавме сега го имаме. Токму тоа, топката на Соренсен не беше центаршут туку исфрлување негде, баш ништо, испраќање топка без намена, отпадок кој Матри го користи и во најмалата прилика без срам и перде. Вооружен со такви способности, сам го носи целиот тим кон победа.

Одлично одиграно од целиот тим. Како часовник, без поединци кои отскокнуваат - сите за еден, еден за сите. Дел Нери као Megamind ја имаше тактички средено целата екипа од глава до пети и уште еднаш пред него паднаа тренери како Бенитез, Алегри и Леонардо. И пред натпреварот он а и Де Белис имаа поединечни изјави во кои потврдија дека на физички план гарантираат дека секој играч е спремен да одигра до последно во високо темпо.

Нема да фалам поединци, едноставно групата во последните 3 кола игра одлично, најмногу по заслуга на Дел Нери и Марота, луѓето кои најмногу беа критикувани во последно време. Пред да се почне со критиките оставете простор да го кажат своето. Сезоната сеуште не е завршена.

Потоа навалете. . .

Немам целосна радост вечерва. За да ја имам, ке чекам до сабајле каде што се надевам дека нема да прочитам хорор вести за Матри и Мело. Џабе ке биде оваа да ја добиеме ако веке наредната да ја загубиме. Скок во место.

Имаме капацитет за 4то место. Со малку среќа кај повредите сигурно, гарантирано стигнуваме таму :wink:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414

Kajgana Shop

На врв Bottom