F
FuckYouAll
Гостин
Амаури, Мартинез и Сисоко дрва. Амаури премногу смета напред, а Мартинез и Сисоко продадоја ПРЕМНОГУ топки.
П.С Што суди Красич ко погоди пречка ??
П.С Што суди Красич ко погоди пречка ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јас мислам дека судијата досуди нешто кога красич во пречката погоди..незнам..
Му досуди нешто на Амаури, или офсајд или фаул во напад.Абе јас мислам дека судијата досуди нешто кога красич во пречката погоди..незнам..
Му досуди нешто на Амаури, или офсајд или фаул во напад.
Без навреда ама ако си свесен за ова што го пишуваш, тогаш нешто не е во ред со тебе :nesvest:Навивам за Јувентус 15 години.... Се кладам 8 години.... Конечно доживеав да гледам една утекмица која е наместена за кладилниците.... Красич промашува од 3 метри, Дел пиеро шутира волеј кога се наоѓа на 16 метри ..... и никој апсолутно никој не сака да тргне во напад.... секој кој ја гледаше утакмицата знае дека е наместена.... и како да навиваш за екипа која мести важна ( клучна ) утакмица ..... не знам колку пари им донесе на кладилниците, мене ми однесе добра сума, меѓуто ми ја однесе желбата и љлубовта кон клубот и кон фудбалот воопшто... со мирно срце ќе кажам дека сме ја заслужиле серија Б а сега заслужуваме веројатно и серија Ц. поздрав до навивачите на Јуве, оние кои ја гледаа утакмицата мислам ќе се сложат со мене за погоре кажаното не за друго туку поради чиста објективност.... како и да е веројатно сега ќе ми биде помило кога Интер ќе реди победи во Италија и ќе освојува титули, зашто Јувентус едноставно не заслужува да трошиш време и нерви и да навиваш за местачка екипа.......
Amauri e teska katastrofa propadnata na dnoto vo Okeanot i neznae kako da iskoci:kesa:Амаури е ретко неталентиран фудбалер, толку лош фудбалер со толку одлична умешност да се сопне и да се посере додека е во шанса, па и да заебе цела акција, еднаш набацена топка кон Красиќ кој беше во чиста позиција од пред нога му ја избаци со глава.
И со Сисоко е истата приказна, требаше да го замени одамна, да му ги скрати маките.
Како и да е, Недела им даваме 4+ на Болоња и све ќе се заборави.![]()
Без навреда ама ако си свесен за ова што го пишуваш, тогаш нешто не е во ред со тебе :nesvest:
Ќе ги замолам сите оние кои имаат да кажат нешто против Јувентус, нека го пишат тоа во темата за Лига Европа, и комотно можат да одебат од тука.
И да, не може некој да се нарекува фан на Јуве, а притоа да прави некои conspiracy theory дека сме ја наместиле и дека било заслужено што сме играле во Серија Б.
Не можам да коментирам со 17 деца кои почнале да гледаат фудбал од вчера, изгледале 2 утакмици и мислат знаат се.... сум го гледај Јувентус од 95 та навака.... го гледав и вечерва.... верувај има разлика.....
--- надополнето ---
Абе ти ја гледаше утакмицата или месечареше по месечината ???
И сега што ако нерешено изигравме, одма сме ја наместиле а?И ти си паднал под влијанието на медиумите.Ти со твоите коментари брат изгледаш како вчера да си почнал да гледап фудбал а не ние.Една нерешена и пропуштени многу шанси и одма за тебе тоа е местена утакмица....Јуве никогаш не местеше и нема ни да мести во иднина...а срамота е како навивач на јувентус да не веруваш со сопствениот тим..ти можеби и не навиваш за јувентус се залажуваш себеси можеби...размисли.
Не можам да коментирам со 17 деца кои почнале да гледаат фудбал од вчера, изгледале 2 утакмици и мислат знаат се.... сум го гледај Јувентус од 95 та навака.... го гледав и вечерва.... верувај има разлика.....
--- надополнето ---
Абе ти ја гледаше утакмицата или месечареше по месечината ???