Фан Клуб: Јувентус

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
за натпреваров со интер има собиранка во кафичот ало на кеј кој е за нека дојде таму ... јас ке бидам нека ми пиши некој приватна порака за да знам

Мило ми е што се собирате , сакам да дојдем и ја ама не ме држи за збор ... ќе видимо у теков на неделава како ќе се одвијаа настаниве па ако доаѓам и Гарфилд ако сака може да дојдемо у комбинација натамо ... поЗ и ќе се договоримо за ова обавезно ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мило ми е што се собирате , сакам да дојдем и ја ама не ме држи за збор ... ќе видимо у теков на неделава како ќе се одвијаа настаниве па ако доаѓам и Гарфилд ако сака може да дојдемо у комбинација натамо ... поЗ и ќе се договоримо за ова обавезно ...
јас друже од охрид ке се заберам за натпреваров:S некој шо е од ку те или ве може да дојде па и пп не би било проблем

--- надополнето ---

http://www.facebook.com/event.php?eid=117673298291527 eve ovde za podetalno

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
И јас на 3ти Октомври сум таму. Ќе ме препознаете дрес Недвед од постарите.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
јас друже од охрид ке се заберам за натпреваров:S некој шо е од ку те или ве може да дојде па и пп не би било проблем

--- надополнето ---

http://www.facebook.com/event.php?eid=117673298291527 eve ovde za podetalno
Ако се соберемо у поголема бројка ќе биде поинтересно а знаем дека го читаа многу душе фан клубов иако можеби не постираа , па дајте одговор кој може кој неможе , ќе средимо и крај ... бтв мора собиров да биде заедно со фанојве на интер ? :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
И ја би бил за ако смо у можност... Ајде, ќе се договоримо накнадно.

Н

'Никола'

Гостин
Кога стасавте бе 6 страни да наполните, па сношти во ниедно време ја отворивте темава.:)
Честито темава, супер вовед има.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дел Нери мора повеќе да работи со одбраната.Вчера имаше анализи на скај од синиќешниот меч и оној со палермо каде добро се гледаат грешките што ги прават.Нека ги прегледа утакмиците дел нери за да ги увиди грешките.Премногу одат напред Киелини и Бонучи ради тоа примивме гол вчера два пати и од палермо.При центаршутот на Лазари,бонучи стоеше околу 16 метра а требаше да стои околу 5,6 метри како би ја избацил топката во аут или корнер.Со палермо беа далеку отидени околу 20 метра доволно за да палермо играчите ја протнат топката како на тренинг.Значи треба многу поназад да стојат бонучи и киелини.Киелини ако го претрчаат неможе да стигне и прави фаул за слободен зошто е одиден малце подалеку.И бековите исто многу се летаат затоа немаат душа за 90 минути.На ситни детали ако се поработи ќе имаме подобра одбрана.И да Но33 може да игра само во купот вчера само што влезе примија гол зошо стоеше покрај матри не реагираше воопшто
1. Кај гледаше Скај? вакви работи не се пропуштат :D
2. Според мене нормално е бековите да се без душа и да мора да се менваат во онаква формација како шо игра ДелНери. Впрочем то беше и целта зошто Марота трчаше да купва 4 крила и 2 нови бека. Само измените на ДелНери се претежно на поцентралните фудбалери отколку овие.
3. Ептен се сложвам за "не"соработката на Киелини и Бонучи. Имаат уште многу да работат па дури и со Легротаље Киелини имаше подобро партнерство во првата сезона кај Раниери. Се плашам да не испаднат премногу слични и некомпатибилни Бонучи и Киелини за да играат заедно.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Од кај ова дека тука е основан глубот дај повеќе инфо! :vozbud:
http://bianconeri.tripod.com/ повели,на англиски е

2. Според мене нормално е бековите да се без душа и да мора да се менваат во онаква формација како шо игра ДелНери. Впрочем то беше и целта зошто Марота трчаше да купва 4 крила и 2 нови бека. Само измените на ДелНери се претежно на поцентралните фудбалери отколку овие.
3. Ептен се сложвам за "не"соработката на Киелини и Бонучи. Имаат уште многу да работат па дури и со Легротаље Киелини имаше подобро партнерство во првата сезона кај Раниери. Се плашам да не испаднат премногу слични и некомпатибилни Бонучи и Киелини за да играат заедно.
провери тука за скај http://www.streamestv.info/CH01.html

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
имам на тв после утакмицата се уклучуваат во студио па колку можам да разберам се трудам добро што даваат снимки со стрелки па јасно е што сакаат да кажат.Муабетот ми беше дека имало бекови кој играле 90 минути со полна пареа како Кафу,Карлос итн.Сега Маикон,Бастос и др.Нашиве неможат да издржат натпревар во исто темпо мора да ги менува.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
имам на тв после утакмицата се уклучуваат во студио па колку можам да разберам се трудам добро што даваат снимки со стрелки па јасно е што сакаат да кажат.Муабетот ми беше дека имало бекови кој играле 90 минути со полна пареа како Кафу,Карлос итн.Сега Маикон,Бастос и др.Нашиве неможат да издржат натпревар во исто темпо мора да ги менува.

Не беше за тоа него го стаи Ринаудо пошто не иде напред,беше задолжен само за дефанзива а на лева страна немаше кој,Де Чеље и Траоре се повредени,добро ќе ни дојде еден Бастос да ора по лева страна ,со Пепе ќе се натпреваруваат кој ќе истрча повеќе.:)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1. Фала за Скај, многу фали таква емисија кај нас. најавите и прегледите се појќе филмувани одколку фудбалски.
2. Идејата со бековите не е да се влечат цел меч туку треба да вршат максимален пресинг. Значи кој сака нека е ќе се умори ако треба да врши пресинг цел меч. Е сега се сложвам дека Мота и Зденко многу порано се уморват отколку некој коњ како маикон на пример.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Акосме само фанови на Јуве доаѓам.ако има з аинтер не доаѓа во предвид.

Kajgana Shop

На врв Bottom