Бела Ноќ 2010 - Скопје - 2.10.2010

И мене ме интересира за киново, ама по логика би требало да си е се најнормално (со цени) само што ќе работат подолго.... толку :)
на бела ноќ да одам во кино мене не ме влече некако 3 години не сум бил во кино па на бела ноќ да одам?Ќе се оди на некое журче да се опуштиме за филмови има други денови

на бела ноќ да одам во кино мене не ме влече некако 3 години не сум бил во кино па на бела ноќ да одам?Ќе се оди на некое журче да се опуштиме за филмови има други денови

Оди де, кој ти брани, мене МЕ ИНТЕРЕСИРА дали само ќе работат подолго и толку. Инаку во парк е интересното (за кого како, нели)

Оди де, кој ти брани, мене МЕ ИНТЕРЕСИРА дали само ќе работат подолго и толку. Инаку во парк е интересното (за кого како, нели)
сигурно ќе трае до 3,4 негде нека информира некој коа завршуваат настаните

сигурно ќе трае до 3,4 негде нека информира некој коа завршуваат настаните

По кината се од 18:00 до 06:00, а другиве работи... би требало и тие да се до 06:00

Многу посиромашно за разлика од минатата година...ограничена музичка програма, браво коњи!

И така повеќето ќе ја искористат оваа прилика да се отчукат, изполапаат, изнамуваат и изнаебат, затоа што Бела ноќ се сфаќа како Нова Година кај што во сите кафичи и кафани трешти Лепша од ночи до 5 сабајле, без разлика дали други денови во годината иде исклучиво Моцарт во позадина, се вози лудо, градот под налив на еуфорија се трансформира во Кавос на Крф у еку сезоне. Е баш така ќе ја прослават сите. I know i would. Битно е да е неогранчен тајмингот, да има пиење, женишча да фатат задњи воз сезонава да извадат мрсни деколтиња, и да е напумпано. Кој ти гледа програма. Еписибир.

И така повеќето ќе ја искористат оваа прилика да се отчукат, изполапаат, изнамуваат и изнаебат, затоа што Бела ноќ се сфаќа како Нова Година кај што во сите кафичи и кафани трешти Лепша од ночи до 5 сабајле, без разлика дали други денови во годината иде исклучиво Моцарт во позадина, се вози лудо, градот под налив на еуфорија се трансформира во Кавос на Крф у еку сезоне. Е баш така ќе ја прослават сите. I know i would. Битно е да е неогранчен тајмингот, да има пиење, женишча да фатат задњи воз сезонава да извадат мрсни деколтиња, и да е напумпано. Кој ти гледа програма. Еписибир.

Толку тоа добро го здрочи, што секој нареден коментар е излишен. Кој ли само ќе ги трпи турбо-фолк срањата што ќе ечат од секаде. :tapp:

Ќе има нешто електронска музика оваа година?
Нормално дека ке има :)) Повели
flaers1286028742.jpg

За љубителите на психоделичниот транс....

Dark Forest white night @ Scream 02.10.2010

Line up :

Therange Freak - liquid tune rec.
http://www.myspace.com/therangefreak

Blisargon Demogorgon - bhooteshwara rec.
http://www.myspace.com/blisargonbhooteshwara

Seth - bhooteshwara rec.
http://www.myspace.com/sethproject

Realistic Dimension - Forest wizards rec.
http://www.myspace.com/realisticdimension

Additional info:

Date : 02.10.2010
Decor : Dark Forest
Start : 23:00 / End : ???
Entrance : 150 mkd

Се гледаме...

Позна некој што беше тоа на крај Пикисипи шо го рецитираше нешто чаир, гето у позадина реге бит шо идеше?

Чисто да прашам.... Зошто цело Скопје чекаше Бела ноќ за да испоизлезе.
Ваква гужва се ствара само два пати годишно. Пиволенд и Бела ноќ....
Мора да им се укаже на луѓето дека се излага и во текот на целата останата година.

Како и да е, интересно беше вчера... Само накај 2 кога отидовме до Дежа Ву сфативме дека кај не излагаат често луѓево, па уште и не се бањаат. И си излеговме одма.

--- надополнето ---

Пред две години со другарка бевме на Хари Потер на Бела ноќ во Рамстор. Бевме само четворица, ама интересно беше:)
И после си продолживме на журкање. Ништо лошо и во кино на Бела ноќ. Поразновидна вечер добиваш:)

Лекција што треба да ја повторувам долго време за да ја научам...Во Македонија Програма е незначителна работа, никогаш не е точна и никој не ја ферма...

Чисто да прашам.... Зошто цело Скопје чекаше Бела ноќ за да испоизлезе.
Ваква гужва се ствара само два пати годишно. Пиволенд и Бела ноќ....
Мора да им се укаже на луѓето дека се излага и во текот на целата останата година.

Искрено боље и не ако забавата делува ко кафанска забава со жива музика која свири турбо фолк на сред центар на град. Со чест на исклучоци у главном од кафичите се слушаше турбо фолк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom