Некои го имаат Тифани, ние го имаме Камен Мост. Коце ака Блејк Едвардс
Еее, спомнав уште лани дека наликуваме на Градот Будалија
Еее, спомнав уште лани дека наликуваме на Градот Будалија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа коа идиоти и нескопјани го водат градот ќе има вакви глупости. ВМРО требаше да дојде за да го направи Скопје “ГРАД“. Морони. Овие љангари ќе ја градат традицијата и ќе го создаваат духот на градот. Волови.Ама ете мора малце Коце да се изрекламира, а и целта е да ти иде да се фрлиш во Вардар: „Целта на Манифестацијата е едноставна, градот Скопје, да добие уште еден настан, нешто што досега го немало, нешто што ќе прерасне во традиција и ќе биде уште едно духовно обележје на овој град“.
Хаха, кизнај какви намери се вртат низ неговите вијуги.Не ми се верува какви ли се не идеи му доаѓаат на Коце еј... О Боже, ПОМАГАЈ ако те има... ама чим вака праат по се изгледа те нема...
Хаха, кизнај какви намери се вртат низ неговите вијуги.
Да нагаѓам, некој од следните проекти на Коце Ојленшпигел - наутро од 7-9 жадињата на секој семафор у Центар...да се расоните за пред работа![]()
Па како инаку ќе докажеш дека ти си тој што закажал?Со лични карти !? Браво! А ако не си стигнал да ја извадиш на едношалтерскион систем во МВР !? Ќе јадеш „шипинки“.
Па како инаку ќе докажеш дека ти си тој што закажал?
Мајка му на Коце спремила вилушки и баница, а Коце напраил јажиња.....да им ја олесни работата на присутните гостиА вилушка од по дома се носи или таму даваат? И дозволено е со истата сегде да се боцка или треба посебно за благо, посебно за солено?![]()