Man vs. Wild нова сезона!

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.467
Поени од реакции
25.434
Вечерва!
Дискавери.

Bear pushes these fans to the limit and they must face their fears to complete the journey. You never know how you'll react, and both Bear and fans (Sean and Joe) do a great job managing their fear. Catch the all-new special episode tonight at 9PM ET/PT.

http://dsc.discovery.com/tv-schedules/daily.html

Доста даваа во 4 сабајле Ултимејт Срвајвл репризи, редно беше нова сезона.
Секоја среда навечер.

:drk::drk::drk:

47442_463193199065_736174065_6418151_5370530_n.jpg

Немат лабаво.

Поуба вест немам слушнато. :drk: Само кај ќе оди, сите хостајл средини ги има свртено...

Леле, ќе мора да симнувам, затоа што место Discovery ми акнаа Discovery Science, а таму не се дава Ultimate Survival. ;)
Али не ми е важно, важно супер е што го глеам Беар пак на сцената :)

Денес даваа топ 25 грјтест моментс :)
За мене оној коа јадеше таа гасеницата коа му се распрсна во уста е најгаден момент :pov:

За мене оној коа јадеше таа гасеницата коа му се распрсна во уста е најгаден момент :pov:

Дефинитивно најгадно нешто што го имало на Ultimate Survival e тоа :pov: ... И ако има некој торент од сезонава нека дава. Не можам да чекам на дискавери :tv: :vozbud:

za mene beshe najstrashnoto nesh koga se zaglavi vo edna peshtera vo edna dupka koga kazhuvashe deka ramoto go povredil tuka :vozbud:

Точно време кога почнува ако може?

т.е. Кога е репризата? :pos2:

:je::je::je::je::je::je: Едвај чекав.

Најгаден момент - кога си ја пиеше мочката од кожа од змија дефинитивно :)

Во кои денови и термини е ?

А исто гадно беше и кога јадеше око од некое животно кога го стисна в рака и се распрска... бљак :nenene:

Ништо не се тие шо ги кажувате. :)

Најгадно беше кога го цедеше изметот од слонот и го пиеше тоа. :)

Боби[Мкд];3770508 напиша:
Ништо не се тие шо ги кажувате. :)

Најгадно беше кога го цедеше изметот од слонот и го пиеше тоа. :)

Па и тоа од слонот е гадно, ама погадно од камилата изметото кога го цедеше, и му падна од изметот во уста :)

Закон е беар.Обожавам да го гледам особено кога јадам :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom