Книги за средно стручно - I, II година

• Креатор на темата Креатор на темата Milford
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
6
Како што кажува насловот, продавам книги за средно стручно за I и II година. Ако сте заинтересирани, пратете ми порака.
I и II година бев електро и телекомуникации така да повеќето книги се за тој смер. Математика, македонски и може уште некој учебник се за сите стручни средни. Книгите се добро сочувани и некои се фотокопирани.

Само гимназиите имаат учебници (но не се книгите комплетирани). Децата од стручните школи везат цели лекции по тетратки... Уште не ми е јасно како министерот има образ да излезе и да каже дека образованието е бесплатно, а учебници биле дистрибуирани секаде. Каде е тоа секаде? :tapp:

Ни лани ни сега нема учебници за средно стручно. Буквално ниедна книга не ни дадоа на нас оптичарите. Се што учиме е од тетратка, рачно пишувано преку цела година.

Што знам за годинава нас професорите ни рекоа дека 70% од учебниците за стручно (Електротехничкар за компјутерска техника и автоматика) биле готови и дека ќе ни даваат.. е сега колку е точно ова ќе видиме а Гимназиите веќе ги земаа како што гледам.

Што знам за годинава нас професорите ни рекоа дека 70% од учебниците за стручно (Електротехничкар за компјутерска техника и автоматика) биле готови и дека ќе ни даваат.. е сега колку е точно ова ќе видиме а Гимназиите веќе ги земаа како што гледам.
да де...70% се готови...од тие шо ги има...
-македонски
-математика
-историја

физиката нигде ја нема, електротехника нигде ја нема, тк нигде ја нема, аналогна електронија исто, дигитална електроника и микропроцесори исто....

70% од 3 книги се готови да...
лани беа 90% готови па сите си ги купивме самите...

да де...70% се готови...од тие шо ги има...
-македонски
-математика
-историја

физиката нигде ја нема, електротехника нигде ја нема, тк нигде ја нема, аналогна електронија исто, дигитална електроника и микропроцесори исто....

70% од 3 книги се готови да...
лани беа 90% готови па сите си ги купивме самите...

Незнам јас така рекоа професорите па сеа ќе видиме, инаку лани скоро сите беа сигурни дека ќе нема а сега демек ќе имало ќе видиме што ќе испадне на крајот. Инаку од овие што ги кажа не ни ни требаат годинава немаме такви предмети.

Незнам јас така рекоа професорите па сеа ќе видиме, инаку лани скоро сите беа сигурни дека ќе нема а сега демек ќе имало ќе видиме што ќе испадне на крајот. Инаку од овие што ги кажа не ни ни требаат годинава немаме такви предмети.
која година си дечко? и кое средно? Владо Тасевски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom