Pomosh

• Креатор на темата Креатор на темата norther
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 март 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Znaci prvo da se izvinam sto ne pisuvam so makedonska podrska.:)

Sakam da ve zamolam da mi postira nekoj program , ili da mi kaze kako mozam da gi povratam podatocite od External hard drive sto gi izbrisav so negovoto formatiranje.Nesakajki go formatirav i se izbrisa se, slusnav deka postoel nekoj program, pa ako znae nekoj neka dade link za download :) fala odnapred

Znaci prvo da se izvinam sto ne pisuvam so makedonska podrska.:)

Sakam da ve zamolam da mi postira nekoj program , ili da mi kaze kako mozam da gi povratam podatocite od External hard drive sto gi izbrisav so negovoto formatiranje.Nesakajki go formatirav i se izbrisa se, slusnav deka postoel nekoj program, pa ako znae nekoj neka dade link za download :) fala odnapred

пробај со оваа програма ама нз колку ке ти завршит работа.

Go downloadirav programot probav , ne saka da raboti :-/ Inace fala za toa sto si se potrudel , valjda ke postira nekoj drug

Да не бидам преостар, ама ако ти е форматиран хард драјвот 90% сум сигурен дека нема да успееш да ги вратиш. Со софтвер се враќаат кога хард дисковите кои се минимално оштетени или пак на пример кога не го исклучиш на Safely Remove може повеќе да не сака да ти го отвара и сл. А за враќање после форматирање уште немам видено дека некој вратил.

Ако не си се снашол сеуште, пробај со File Scavenger, одличен програм.

Пиши како и со што можеби ке му помогнеш на некој друг :)

Извади го хард дискот
Стави го на друг PC
Пробај да симнеш File Scavenger,ZAR(со тоа враќаш 95% од податоците)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom