Во Србија нападнат актерот и водител на А1 ТВ и Супер радио Жанко Голабоски

Како цело,смешни работи на тоja Балкан.Диви племинja сме били и диви племинja ке си умреме. Един човек умрел(претепали го,се уште не се знае и зашто),па веднага треба да се одмасти...што имат тиja дваjцата во Ср со тоja случаj во Охрид ?!
Човек да не знае да се смее ли да плаче ли....

Ние ко народ повеќе би се солидализирале со Србите за случаjов него за нашите што го претепале Србинот. Видете ги Србите како реагираат, за нив одсекогаш сум имал лошо мислење бидеjќи се многу имплусивни и буквално „вриjат“ од самобендисаност. Србинот што умре (RIP) сигурно не бил толку невин штом бил така крвнички претепан, знаеме сите дека ко народ не се многу добро настроени кон нас Македонците (иако глумат на големо колку ни се добри соседи и браќа..)

Се надевам дека полицијата ќе го расветли случајот и мотивите во двете пресметки.

Лично не верувам во локал патриотизмот што се обидуваат да го наталожат медиумите во Србија, откако е претепан Жанко и другар му. Додека не се осветлат мотивите не може да тврдам, но мислам дека не се работи за смислена одмазда. Ако се работи, тогаш срамота за примитивизмот.

Не вели двапати. Будали ќе се најдат во сите држави (осим Исланд, таму е најмал % на затвореници и криминал :) ). Доказ е еден од првите постови, прилично крволочен, кој за среќа го тргнаа.

Ај да додадам...да не стварам психоза, не ми се верува дека се до толку луѓето... :)

Затоа реков - примитивизам во изворна форма. Конзервиран, им се служи на погодни извршители, рецимо националисти, шизофреничари или нешто така... АКО е ова одмазда за тепачката во Охрид во која загина еден српски државјанин, тогаш џихадот е ситна риба за ова што се случува овде...

Aj da vidam koj ce odi na Partizan - Arsenal!

http://juznifront.com/
јас ке одам.
Што имам јас врска со тоа што го сториле во охрид
п.с како еден србин што изјави од охрид =секаде имало вакви случаеви.
Ке одам без панцир па да видам дали ке ми направат нешто.

1.Dvadesetogodišnji mladić izboden je rano jutros nožem u tuči na Adi Ciganliji ...
Grupa nepoznatih počinilaca je rano jutros oko 3.30 časova na Adi Ciganliji u Beogradu napala dvojicu državljana Nemačke, ...

2.Okružno tužilaštvo pokrenulo je zahtev za sprovođenje istrage protiv 12 mladića zbog pokušaja ubistva francuskog državljanina Brisa Tatona, koji je brutalno pretučen u centru Beograda prošlog četvrtka pred početak utakmice između Partizana i Tuluza. Do sada je deset mladića uhapšeno, a dvojica su u bekstvu, navodi se u ovom dokumentu tužilaštva, u koji je Press imao uvid.

ова се вистински српски напади врз вистински туристи

за разлика од српската мегународна мафијашка пресметка во охрид во која поради пријател влетал нашиот шериф сосе каоубојците од обезбедувањето

Балканот треба да стане зона за нуклеарно тестирање... Најпростиот народ,па можам да кажам од цел свет е собран тука :salut:

Балканот треба да стане зона за нуклеарно тестирање... Најпростиот народ,па можам да кажам од цел свет е собран тука :salut:
Епа оди живеј во Австрија-таму ако не се лажам се најпаметните.

Епа оди живеј во Австрија-таму ако не се лажам се најпаметните.

Каква Австрија бе,не зборам дека народот на Балканот е глуп,него дека има најмногу сељачана на метар квадратен. Народ кој што не си гледа свој живот него се меша во туѓ..народ кој се води од поворката : Он на мене, сега ќе му е.ам матер!

или па.....и најверојатно, Жанко отишол пијан во сендвичарата и кажал некоја од неговите лоши смешки, по што нормално луѓе што јадат го рашљакале.
И мене да ми дојде Жанко и да ми каже нешто од неговиот репертоар-одма го газам, ме боли стапов кого ќе окриват после и “на што ќе се должи тоа’’. : )

tragikomedija 'mamo tate me natepaa' wtf? muzista od po 50 godini se zalat kako nekoj im vrzal 2 samari em pa toj sirotiot Zanko dava izjava 'nie ne mu vrativme na toj so ne udri':pos2:

Каква Австрија бе,не зборам дека народот на Балканот е глуп,него дека има најмногу сељачана на метар квадратен. Народ кој што не си гледа свој живот него се меша во туѓ..народ кој се води од поворката : Он на мене, сега ќе му е.ам матер!
Епа такви се главнината на балканов.Таков менталитет владее.А зошто зона за нуклеарно тестирање.А дали само знаеш колку мозоци има на воа парче на планетава земја.Само јас колку знам..А за воа шо викаш дека се мешаат во туѓи животи..со еден другар истиов муабет го правиме и кажа мн.интересна работа--"И во Англија да владее ваа сиромаштија и таму ке почнат да си завидуваат еден меѓу друг како тука".Не можеме само да критикуваме...У главно сме тупи,ама бар сме народи со душа(освен Косово).Тоа е таа огромна некоја разлика која што јас ја гледам низ моите очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom