Не е дека се се паѓа од нејзините скрипти..На прв колоквиум немаше нешто посебно од кај нејзе си имаше прашања од книга и некои врска немам од каде! хаха )) Ако не ти се учи по дома иди кај Еми, бар знаеш така нешто од нешто ќе поминеш )За управувачко, да, слушнав дека добро ги објаснувала задачите, ама финансиско има повеќе книжења, дали добро ги објаснува...
Нема. А тебе и трговско ли ти треба тутор?
Знам дека давала некои нејзини си скрипти, и гарантирала дека само од тие скрипти се паѓаат прашања... Ме интересира колку е тоа точно, ипак боље скрипта отколку книга...
на 01,02,2011 во 8:00 часот во некоја предавална беше... мислам 4^^ Математика дополнителен не е многу тешко,најчесто дава теми од задачи кои ги немате решено на тестот,лани даваше 2 задачи,има шанси да те пушти и со една решена,зависи како е расположен,но има многу случаи каде што бара 2 точно решени задачи. Темите кои треба да ги спремате ке ви ги каже на увид.Епа со лесно:smir:
Кога и во колку саат ке дава оценки математика?
Не е точно. Ќе си учите кај друга професорка (Калина) за разлика од другите смерови, од посебна книга во која ги има сите работи што ги има во другата книга на професорот (Славе), и плус ќе треба да изучувате некои лекции, или само помали делови од лекции од неговата книга што ги нема кај таа од Калина. За полагање, единствената разлика е што задачите ќе ги решавате во тетратка (како математика), а од теорија ќе имате 2 дела за полагање - точно/неточно, и прашања со повеќекратен избор во шифрарник, додека кај другите смерови (кои се кај Славе) тестот целосно е во шифрарник.[/COLOR]има ли некој од смер Е-бизнис да ми каже дали стварно статистика на овој смер решаваат само задачи без теорија?
И јас се немам сликано, и уште еден куп други колеги, не верувам да прават проблем при упис ако е за тоа.Kolegi da prasam... se nemam slikano za tie studentskite karticki... ne idev na fax togas.. da ne mi pravat nesto problem sega za upis na leten semestar???
Кај првата статистика даваат бомбинчиња. Озбилно.Боби[Мкд];4055515 напиша:Абе озбилно шо е разликата помеѓу статистика на е-бизнис и другиве? ЧД
niv im e bitno parite da ti gi zematИ јас се немам сликано, и уште еден куп други колеги, не верувам да прават проблем при упис ако е за тоа.
Ај не изигравај sawyer, mummy дај му жолт картон.Кај првата статистика даваат бомбинчиња. Озбилно.
Taka Bobi,taka,kazi mu deka Sawyer e eden i edinstven,hahaha:pos2:Боби[Мкд];4055583 напиша:Ај не изигравај sawyer, mummy дај му жолт картон.
Колега некако многу информации даваш за предмети и професори што ги немаш слушано и кај кои што немаш полагано. Ние учевме од 2те книги, и имам видено како изгледаат 2та теста, па најкултурно му ја објаснив на колегата разликата. :smir:Кај првата статистика даваат бомбинчиња. Озбилно.
Имате друга професорка и учите од две книги, таа на Славе и таа на Калина.Боби[Мкд];4055515 напиша:Абе озбилно шо е разликата помеѓу статистика на е-бизнис и другиве? ЧД