Ај кога ќе ви ги даваат ама...Абе по се ти се бара задолжително присуство, твое е дали ќе одиш или не Мислам со воведувањето на картичките ќе биде стварно доста зезнато. Сепак за Деловно Планирање знам дека Шуклев пушта списоци, за ова другово не знам што да ти кажам. И патем да не знае некој кога ќе ни ги даваат фамозните картички.
Аха аха и ја се неам сликано...Ај кога ќе ви ги даваат ама...
Има уште некој покрај мене што воопшто не се има сликано?
За нас не важи присуството ние можеме коа сакамеАха аха и ја се неам сликано...
Ја веќе две години сум вонреден, што qур ми е мене таква картица? Ељектронски индекс, бре бре, кај ќе ми пишат оцена на тој ељектронски индекс??? Блесав факс ќе напраи блесави работи само да не биде трн во око на другите "понапредни" факсои, ем сум вонреден ем на испит полагам и пак поени ми фалат од присуство и презентирање, како бре тоа? Столи ме бојка мене, јас сум си вонреден.За нас не важи присуството ние можеме коа сакаме
Него шала на страна, јас ги прашував и на студентски немаа благе везе, еден колега рече во некое студио во Бисер да сме оделе ама не беше сигурен, а мене не ми се шпарта баш до таму за џабе.
Највероватно утре, денес немаше
</p>Да прашам кога ќе запишуваме летен семестар освен партиципација што друго треба да се уплати?