Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А колеги, некој нешто да не знае за финансиски менаџмент на испит како одат работите... на што претежно да се обрне внимание... знам за задачите али нешто друго од теоријата..

Kolegi pls nekoj da mi kaze koi denovi im se predvideni za konsultacii na profesorkata i asistentkata po mikroekonomija...pls mi treba itno, ili ako odi nekoj da fax da vidi i da mi kaze...falaa viiii :D:smir:

Не се сеќаваме, уште па и на 31 декември :)

За другиот дел од прашањето, штом има табела 3 и табела 4, не за џабе се дадени во различна табела. Секоја си има своја намена, не можеш да ги мешаш.

Па шо има врска ако прашува на 31ви!? :) Кој кога стигнал, тогаш учи.. :)

Па шо има врска ако прашува на 31ви!? :) Кој кога стигнал, тогаш учи.. :)

Муабетот ми беше нас не ни текнува на 31ви формули за пресметување, а не неа дали и се учи :)

Здраво колеги...Среќна Нова и се најубаво...Може ли некој да ми каже доколку знае дали има истакнато оценки по финансиски менаџмент и кога се земаат.... :) Pozz

Здраво колеги...Среќна Нова и се најубаво...Може ли некој да ми каже доколку знае дали има истакнато оценки по финансиски менаџмент и кога се земаат.... :) Pozz

Има истакнато оцени, а за дата не знам нека ти каже некој друг :)

Фала многу, а барем да не знаеш дали ја спуштил границата или е 60? :P

kolegi dali moze nekoj da kaze kakov e konceptot na ispit po FINANSISKI MANAGEMENT ?
neli vo nekolku dela e .... zaokruzuvanje plus zadaci
dali ima nesto za raskazuvanje ?
i dali ima delovi od knigata koi se isfrleni za ispit ili treba sveeee !

Тоа што беше исфрлено за колоквум тоа е и за испит....А мислам дека тестовите се на заокружување и задачи :) Ако незнаеш што е исфрлено пиши ќе ти ги пишам страните. :)

Тоа што беше исфрлено за колоквум тоа е и за испит....А мислам дека тестовите се на заокружување и задачи :) Ако незнаеш што е исфрлено пиши ќе ти ги пишам страните. :)

aj te zamoluvam pisi mi gi stranite koi se otfrleni . :smir:

Фала многу, а барем да не знаеш дали ја спуштил границата или е 60? :P

Па колега имаше 57 поени од тестовите, и ни еден поен плус од ништо (немаше ни стручен, ни присуство ни ништо) и има 6ка :)

од 41-44, 221-224, 254-256, 372-385 изгледа малку ама многу значи :D и учи ги најглавните работи...Ако имаш некој што ги има пишувано презентациите на час и некои постари тестови води се по нив во книгата... :)

--- надополнето ---

Па колега имаше 57 поени од тестовите, и ни еден поен плус од ништо (немаше ни стручен, ни присуство ни ништо) и има 6ка :)
wow....А јас имам 43 од тестови, активност, присутност, стручен труд и презентација, домашни и тестчиња на час :D иначе фала многу за информацијата :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom