Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги Семинарска - Плати, бруто и нето модел
Има некој ?

:pipi:Па дека сум убава, убава сум тоа е факт:toe: Иако не ми беше тоа муабетот. Можеби ако прочиташ малку подобро и ти ќе можеш да сфатиш. Ако не, не се замарај многу. Јеб*га, не секое машко може се да сфати:salut:

Да не шпекулираме, не сме на берза :) Прати една слика, линк до фб или што и да е и ќе пресудиме таа работа :pos:

Ако не ни работи мозокот за сфаќање, се надевам очите нема да не изневерат :vozbud:

Резултати економија на инвестиции да не знае некој кога ќе има?

--- надополнето ---

Де бре де. Не сум нормална:uvo: Сите почнаа од денес здраво за готово да зимаат

--- надополнето ---

Ништо де, заврши колоквиумска, што ни е друга работа :)
Na celo so tebe koleske,ti ja pocna ovaa rabota:):):):))))

Чекај. Сакаш да прашаш за да можеш да го полагаш вториот колоквиум? Ако е така оди директно кај професорот

Да да за дали смеам втор да полагам ми беше муабет, ништо онда ќе барам кај имал Љубиша кабинет па се надевам ќе ме прими дека на интернет не пишува ниту приемен ден ниту ништо, само биографија на човекoт.:)

Да да за дали смеам втор да полагам ми беше муабет, ништо онда ќе барам кај имал Љубиша кабинет па се надевам ќе ме прими дека на интернет не пишува ниту приемен ден ниту ништо, само биографија на човекoт.:)
Мислам дека е вонреден професор па затоа не пишува ама можеш да го најдеш

Може мал совет каде полесно се поминува? А) Љубиша Б) Зорица
и кој е така по дарежлив за оцени да знам кај да си се пишам на следниот колоквиум.:pipi:
Мислам дека Љубе е боља варијанта. Зорица е ем построга, ем некои знам имаа проблеми со земање потпис од кај неа.

А економија до кога треба да се прават семинарски? Треба да зборуваме со асистент или проф.?

И уште нешто. Ако некој е паднат на прв колоквиум, дали може да прави нешто семинарска за некој поен пак или...?:nesum:

А економија до кога треба да се прават семинарски? Треба да зборуваме со асистент или проф.?

И уште нешто. Ако некој е паднат на прв колоквиум, дали може да прави нешто семинарска за некој поен пак или...?:nesum:

Лани јас направив ама залудно, ми стави 8ца со од испитот поените, го прашав за семинарската, не важи така ми рече професорот Владимир.

Утре ќе има предавања? по некои предмети се откажани па затоа

Па добро реков сите почнаа. После мене. Ама ете мене ми замерија :toe:. Се јас лоша испаѓам
Nemaj gajle koleske,vo moite oci ti ke bides sekogas dobra,bas si srcka,da ne bese ti,ke se otkazev od makro uste odma:pipi::):):):))))

каква семинарска ?
што тоа ?
објасни ? :)
јас паднав иначе економија за малце а сметководство сум положил со 78

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom