- Член од
- 3 ноември 2010
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 0
SugaR* da mozes toa da go napravis ke ti bidam dolznik cel zivot......! i ajde be sega ne plasete me i za ekonomija zato sto ja doprva treba da polagam:nesum::uvo:
Да да, барем лани колку била од прилика и дали има практика да спушти граница или да пушти за некое бодче.единствено ако знае некој да пише колку е границата за да знаеме дали да се надеваме
Јас прееска ви пишав ама ми падна нетот па не видов дека не стигнало. Инаку уште еднаш. Лани не пушташе сите и на втор и на трет па на крај во испитна сесија ако имаш некој колоквиум паднат го полагаш само него. А границата за положен не ми текнува колку бешеДа да, барем лани колку била од прилика и дали има практика да спушти граница или да пушти за некое бодче.
Е, еден памет, и на спиење и на јадење да мислиш нема место и за која група си бил )) Инаку ваљда прва бев пошто на првата страна немаше графици, а задачата беше иста во двете групи, ме отупе више со тие сапуни, и на испит истата ја даваше, а јас никогаш ја немам научено па на полагање не ја ни читам (само кога ќе видам сапуни) :pos2:Aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha,kaj ti bila glavata be malecko,cccc,pa prvoto bese so grafikon,a isto taka imase uste edno prasanja so istiot grafikon,samo normalno prasanjeto razlicno,posle zadacata bese so dve zemji Alfa i Beta koi razmenuvaat sapuncinja,imase prasanje za apsorcija,realen efektiven devizen kurs i taka nataka.....))))))
--- надополнето ---
Wtf,od kaj ti e ova za rezultative makroekonomija,:cry:,jas sea cela nadez ja polagam na srekjata,deka faktorot znaenje ne mi bese mn silna strana denes,pa do sreda li ke me ubiva ovaa neizvesnostHahahahaha
Ааааа се вратиии надежтаа ))) Само уште едно прашање, дали е на пишување поправното или...?Јас прееска ви пишав ама ми падна нетот па не видов дека не стигнало. Инаку уште еднаш. Лани не пушташе сите и на втор и на трет па на крај во испитна сесија ако имаш некој колоквиум паднат го полагаш само него. А границата за положен не ми текнува колку беше
Да. Барем лани така беше. Тестот од испитот го даваше на сите и само нагласуваше (за тие што го полагаат прв колоквиум треба 1ва и 2ра задача, за тие од 2кол. 3 и 4та на пример...) На испитот имаше по околу 7,8 прашања, а за тие што полагаа одреден колквиум по 2,3 прашања (со тоа што имаше можност да преполагаат и 2 колоквиуми на пример 1 и 3кол. ако го паднале, а 2 си го положиле(тој им се брои)) ама тоа не е важно зашто сега е на 2 колоквиуми. И уште нешто, можеше да се преполага само колоквиум во јануарска испитна сесија. Ако паднеш во следната сесија се полага цел испитАаааа се вратиии надежтаа ))) Само уште едно прашање, дали е на пишување поправното или...?
Ufffff,me raduva sto ima nekoj sto go deli moeto mislenje,hahaha,ali ne se sekiraj Belli4ka,jas i ti zaedno na ispit ke si ideme,so se sekiras,nema da te ostaam sama:nesvest:)))Од професорот, го прашавме а он фино ни одговори...хаха Надеж нема посебно ако границата е над 50.
Aaaaaaaaahahahahahahahahah,uf,te sfajkam,znam kolku ti e tesko,imas premnogu obvrski i ti ko mene,treba da mislis i na jadenje i na spienje pa duri i na grupa,napatena dusicka:pos2:))))))Јас прееска ви пишав ама ми падна нетот па не видов дека не стигнало. Инаку уште еднаш. Лани не пушташе сите и на втор и на трет па на крај во испитна сесија ако имаш некој колоквиум паднат го полагаш само него. А границата за положен не ми текнува колку беше
--- надополнето ---
Е, еден памет, и на спиење и на јадење да мислиш нема место и за која група си бил )) Инаку ваљда прва бев пошто на првата страна немаше графици, а задачата беше иста во двете групи, ме отупе више со тие сапуни, и на испит истата ја даваше, а јас никогаш ја немам научено па на полагање не ја ни читам (само кога ќе видам сапуни) :pos2:
Pa uuu princip na ekonomski direkno prajkaat na ispit,osven trgovsko,sea za ovaa godina neznam dali ke se smiluvaat nesto,ali iskustvata od minatata godina toa mi kazuvaat,zboram za prva godina predmetite,za drugite godini neznamсакам да прашам ако не положам на прв колоквиум дали тоа значи дека одам дирекно на испит во јануари или ќе полагам втор а првиот што сум паднала ќе го преполагам јануари...?и друго дали Драге ги бодува задачите, ако постапката ти е напишана а резултатот грешен ?
Хахахах не било директива испит, ама сигурно ќе се дружиме во јануари...ааххахаUfffff,me raduva sto ima nekoj sto go deli moeto mislenje,hahaha,ali ne se sekiraj Belli4ka,jas i ti zaedno na ispit ke si ideme,so se sekiras,nema da te ostaam sama:nesvest:)))
--- надополнето ---
Aaaaaaaaahahahahahahahahah,uf,te sfajkam,znam kolku ti e tesko,imas premnogu obvrski i ti ko mene,treba da mislis i na jadenje i na spienje pa duri i na grupa,napatena dusicka:pos2:))))))
Првото предавање Менаџмент е на 15.11, а воопшто почнуваме со предавања од наредниов четврток. Иначе Столе рече (цитирам): „Професорот ќе ви каже колку е спуштена границата на првото предавање што ќе биде на 15.“ Во превод границата сигурно ќе биде спуштена само прашањето е колку. Јас иначе прееска ги броев положените и се 173 ако не сум грешка. А тоа и не е толку мала бројка. :\
Hahahahaha,ne se sekiraj be,ke bide u januari,nikoj ne ne brza,pa i da ne bide u januari imame uste 2 sesii posle toa:kesa:Хахахах не било директива испит, ама сигурно ќе се дружиме во јануари...ааххаха
ЗнаевНие, паркетарите иаме колоквиум на 16ти А ќе мора да го испоштуваме Шуки на првото предавање од втора трка (0ва од славе го џапнав, џаци )
не ми се учи ичичичичич