Ајде, Маркетинг до 159 се полага на 8ми и однесување на 16ти до 155ма страна. За надворешна незнамajde marketari spodelete info ako imate i za nadvoresna i za odnesuvanje do kaj ke bide za prviov kolokvium...
Мислам дека малку ти е доцна за промена на смер...Имаше рокови во септември, се поднесуваше молба. Сега најдобро ти е на студентски да се обратиш..А, за е-бизнис не верувам дека би требало да е пречка.moze li nekoj od kolegita da mi pomogne...sakam da znam dali dokolku go smenam smerot...konkretno sakam da idam od e-biznis na finansiski menadzment...dali mi se vazat polozenite predmeti,posto prva mi e cista...potocno me interesira dali ke mi go priznaat statistika...aj ve molam za pomos,nekoj sovet
...........?!?Беше некој на предавања деловна етика... кажа нешто профе. за колуквиумот каков ќе биде со заокружување или.... колку прашања ќе има....??
Денес пушти список и се потпиша само еден студент и би требало пак да пушти, бар за тоа не прави проблем.А од каде тоа дека треба преку студентски? Не сум чул такво нешто до сега.a kazi mi pustase spisoci na koi mora da se zapises za kolokvium, ili preku studentski ???????
Денес Шуклев кажа дека утре ќе допредаде за распон на менаџмент и координација така да среда останува за кејсовите.Ајде пак ќе прашам, утре или во среда ќе ги работиме кејсовите менаџмент или пак ништо не кажал шуклев за тоа?
Со оглед на тоа дека има уште 2 часа, а сме стигнати до 190 страна нема шанси ни да ја заврши 4та, а не па да отиде подалекуНадворешна мислам дека до крај на 4та глава, а проф рече дека ако сме стигнеле со предавање и даље можно е да има и поише од 15 прашања. А до кај сме стигнале, врска неам. Ако иде некој на предавања и знае повеќе, слободно нека не просветли
Точно е^^ Фала колега, а точно е тоа дека утре до 6 часот е последниот рок за сликање за електронски индекс за 2ра година?
Утре ќе се знае тоа, требало да се договориме со професорот...Сакал до 220 ДЕМЕК ама нема шанси!Иде некој на финансиско сметководство да каже до каде е колоквиумот?
Или слабо..