- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 3
макро на колоквиум е со заокружување а на испит со пишувањена пишување ?? од кај ова ?:nesvest: и ја планирав ..
макро на колоквиум е со заокружување а на испит со пишувањена пишување ?? од кај ова ?:nesvest: и ја планирав ..
Ова на огласна? Оти не им пишува ништо на страната.Знае некој што е со задолжителните фотографирања? Денес видов пишуваше задолжително за сите студенти.
Na fakultet,na LCD monitorite ova go pisuvase))Ова на огласна? Оти не им пишува ништо на страната.
Ако не се лажам за вас беа денес и вчера, може сум и грешка.Ах, денес не бев на предавања, заради задоцнат систематски преглед. Ерм...и за првачиња ли ова важи?
Во понеделник, или...?
Не за секоја година има посебни датуми, сега за прва не видов само за втора година знам дека е во понеделник и вторник.Ах, денес не бев на предавања, заради задоцнат систематски преглед. Ерм...и за првачиња ли ова важи?
Во понеделник, или...?
За нас, првачињата беше вчера и денеска. Ама нема да ти прават проблем сигурно и да одиш во понеделник, бидејќи јас кога се сликав вчера после мене се сликаше еден од трета.Ах, денес не бев на предавања, заради задоцнат систематски преглед. Ерм...и за првачиња ли ова важи?
Во понеделник, или...?
За што е ова сликање, и сите студенти ли од 1 до 4та треба да се сликат? Ке објасни ли некој ?:smir:Na slikanje treba so indeks da se dojde?
Само број на индекс да знаеш, доста е. Не ти го бараат индексот.Na slikanje treba so indeks da se dojde?