Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Hah,i mene me interesira istoto,jas vcera bev i imase 33ca,no nisto povazno ne kaza,taka da,ako se najde nekoj sto znae,sto i kako treba mikro,neka pise!:):):)
само за макро знам што како а за микро и политика појма немам што како.едни викаат едно едни друго така да ако има некој што иде редовно нека пише.а ти вчера кога беше до каде стигна со предавање?

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
само за макро знам што како а за микро и политика појма немам што како.едни викаат едно едни друго така да ако има некој што иде редовно нека пише.а ти вчера кога беше до каде стигна со предавање?
Hah,mislis znam:):):),nekoi ravenki pisuvase na tabla i toa e se sto znam,a za makro neznam so drugo treba da se znae osven deka treba da ucime do 226str. za prv kolokvium i tolku,ako ima nesto sto neznam pisi:):):):)))))))

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Hah,mislis znam:):):),nekoi ravenki pisuvase na tabla i toa e se sto znam,a za makro neznam so drugo treba da se znae osven deka treba da ucime do 226str. za prv kolokvium i tolku,ako ima nesto sto neznam pisi:):):):)))))))
хахах добро е бар нешто знаеш.а за макро и јас тоа знам друго не ни кажал освен тоа и дека ке дава прашања на колоквиум неколку од тие на листот.а за другите предмети микро и политика ништо незнам хахах

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Абе разменете си емесен :) Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите :pos:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Kolegi aj neka mi pomogne nekoj so domasnata po finansosko smet., sto treba da se napise i od kade informacii da najdam, ako znae nekoj podetalno neka objasni...:toe:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Имам три прашања:

Прво, слушам гласини дека ќе сме имале слободна недела пред колоквиумска, како што е на правен. Дали има некој слушнато некаква информација околу ова ?

Второ, дали утре (сабота) работи читалната ?

Трето, каква е таа домашна по финансиско сметководство ?

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Знае некој кога е закажан колоквиумот математика и до каде треба да се учи?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Абе разменете си емесен :) Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите :pos:[/Q

ја колку што знам ова е за споделување информации за економски факултет а не за љубовни теми ама некој не може ни да праша одма ќе му извадат нешто ц ц ц

--- надополнето ---

Знае некој кога е закажан колоквиумот математика и до каде треба да се учи?
мислам дека треба да се учи до петта тема така слушнав а кога ке биде незнам

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ако има некој што ги посетува феноменалните предавања по финансиско сметководство нека биде добар да ми каже до каде има предадено и до каде ке ни биде првиот колоквиум? Благодариме.
Е и ова, се наоѓаат некои прашања или слабо?:pipi:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Колеги може ли да ми кажете како е да се полага математика на испит? Секој ден се повеќе и повеќе се уверувам во тоа дека ќе биде многу тешко да го фатам на колоквиум. Ај ако некој до сега бил на испит да ми помогне да ми каже кога се полесни задачите, какви задачи дава или некој предлог кај кого би било најдобро да одам на часови. Фала:smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Колеги може ли да ми кажете како е да се полага математика на испит? Секој ден се повеќе и повеќе се уверувам во тоа дека ќе биде многу тешко да го фатам на колоквиум. Ај ако некој до сега бил на испит да ми помогне да ми каже кога се полесни задачите, какви задачи дава или некој предлог кај кого би било најдобро да одам на часови. Фала:smir:
на колоквиум ако положиш супер ке биде на испит мене ми беше потешко повеќе материјал е а и воопшто не е лесно.ако ти оди математика нема да ти биде тешко ама ако не ти оди гледај сеа да го положиш.а на предавања не вреди да идеш иди само на вежби повеќе се исплаќа така!

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Фала, се надевам дека ќе имам среќа да го положам. :)

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
[/COLOR]

мислам дека треба да се учи до петта тема така слушнав а кога ке биде незнам[/QUOTE]

Фала ако биде така ќе биде супер :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom